promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb botrány a Meki körül – megint ki kellett rúgniuk valakit egy netes videó miatt
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A McDonald’s alkalmazottja nagy nézettséget hozott össze TikTokon, de az étteremhálózat nem díjazta.

A magyar McDonald’s körül két dolgozó csinált anno botrányt. A videóban az látható, hogy egy McDonald's alkalmazott a konyhán a cipőjébe törli a sajtot, majd a földről felvett húspogácsákat tesz a szendvicsbe. A másik dolgozó nevetett, és felvette kamerával az egészet.

Utána bocsánatot kértek, és kijelentették, hogy csak tréfáról volt szó, és nem küldték ki a hamburgert a vendégnek. Remélhetőleg ez így is történt.

A TikTok videómegosztón egy brit lány már árult el titkokat a Mekiről, de ezek nem voltak annyira merészek. Itt a lényeg az volt, hogy ha bunkók a vendégek, akkor direkt meg szokták váratni őket, de persze nem a végtelenségig. Őt kirúgni nem lehetett mert már otthagyta a gyorséttermi üzlethálózatot.

Egy alkalmazottól azonban megvált a cég, aki újabb botrányt csinált a neten. Igazából annyit tett, hogy a fagylaltra karamell helyett édes-savanyú öntetett rakott. Ez lehet tényleg kikerült, és a dolgozó így állt bosszút egy vendégen.

Az amerikai srácot az esett után kirúgták, szóval később ő is elárulhat néhány bennfentes információt az étteremről. Megéri, mert óriási nézettséget tudott vele elérni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás