promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A McDonald’s folyamatosan törli a felháborodott kommenteket az oldaláról
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rengeteg hozzászólás tűnt el a McDonald’s hivatalos Facebook oldaláról.

A McDonald’s Corporation a világ egyik legnagyobb gyorséttermi üzlethálózata, de két dolgozó gyakorlatilag a semmiből úgy tudta kis időre sárba tiporni a cég hírnevét, hogy az biztos meg fog érződni a forgalmon. Azért jelentem ki azt, hogy kis időre, mert az emberek az efféle botrányokat elég hamar ki szokták heverni, és utána alig várják, hogy a kedvenc sajtburgerük a gyomrukban landolhasson.

Ugyebár szinte az egész hazai netet körbejárta a videó, amin az látható, hogy egy McDonald's alkalmazott a konyhán a cipőjébe törli a sajtot, majd a földről felvett húspogácsákat tesz a szendvicsbe. A másik alkalmazott nevetett, és felvette kamerával az egészet.

A videóhoz ezt írták:

„Így kérjetek éjjel uborka meg hagyma nélküli szarokat, remélve, hogy friss lesz”

A diákokat kirúgták, akik később azt mondták, hogy viccnek szánták az egészet, és a szendvics nem ment ki a vendégnek.

Közben a McDonald’s kénytelen folyamatosan törölgetni a felháborodott kommenteket a hivatalos Facebook oldaláról. Ami negatív, vagy ezt a témát érinti, azt azonnal törlik.

„Hova tűnt több mint 120 hozzászólás?”

- tette fel a kérdést valaki.

Nekünk azért még egy ilyen kommentet azért sikerült megmentenünk:

„Már elnézést, de milyen üzletpolitika az olyan, amely a jogos felháborodás miatt véleményeket önhatalmúan törli? Pont ezzel bizonyítja a Meki, hogy rohadtul nem érdekli a JOGOS felháborodás. Egy ideig egészen biztosan nem fogyasztok nem csak Mekis, hanem semmilyen gyorséttermi ételt, mert ha ilyen embereket foglalkoztatnak, akkor ez 100% nem egyedi eset, csak ez derült ki.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás