promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A miskolciak keményen beszóltak Fördős Zének és a csapatának
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nem sikerült túl jól a Felzabáltuk sorozat miskolci epizódja.

A Street Kitchen hazánk egyik legnépszerűbb netes gasztro csatornája, ami pont emiatt szokott kapni hideget és meleget egyaránt. A legnagyobb felhördülést talán Vitális Lilla bajai halászléje okozta eddig, és ezért egy teljesen új videót kellett forgatnia a hobbiszakácsnak.  

A gasztroblogger kiválóan megoldotta a helyzetet, és elment Bács-Kiskun megye második legnagyobb településére, hogy megismerje az eredeti halászlé elkészítési módját.

A Street Kitchen egyik legnépszerűbb rovata a Felzabáltuk, amikor Fördős Zé és csapata kajákat tesztelgetnek. A legutóbbi epizódban Miskolcon jártak, ahol Szilágyi Nóra zabált fel mindent a Borsod-Abaúj-Zemplén megye szívében, amit csak tudott.

A város lakói azonnal betámadták ezt a részt mivel szerintük elég vérszegényre sikeredett. Valljuk be, Miskolcra megérkezni, és vegán bisztróban valamint kávézóban kezdeni nem túl szerencsés.

A kommentelők ezt persze szóvá is tették:

„Felzabáltátok ... ez eléggé vérszegény volt kb még 25 helyre lehetett volna menni. A végállomás az egyik legjobb de a többi szerintem a legjobb 50ben sincs.”

„Végülis csak az igazán jó helyek maradtak ki, ezek közül egyedül a Végállomás ami említésre méltó”

„Egy jó disznóvágás egy lakótelepi lépcsőházban az Avason, na az az igazi borsodi gourmet!”

„Ez a videó nem fedi le Miskolc gasztro-életét. Szerencsére…”

Persze van olyan topkomment is, ami megvédi Nórit:

„De ha Zé mutatta volna be akkor nem fikázzátok ennyire Nórit mi? Nem értem Nóri mivel különb, mint Zé. Szerintem Nóri semmi rosszat nem tett ebben a videóban. Azért fikázzátok mert nem Zé módra mutatta be a felzabáltuk egyik várost? Mindenkinek külön stílusa van és ezért jó nézni őket. Szánalmas, hogy ennyi rosszindulatú ember van Magyarországon. Nektek soha semmi nem jó? Nóri egy igazán cuki és kedves Nő de ha ennyire nem szimpatikus nektek Nóri nyugodtan ki lehet követni a csatornájukat.”

Lehet az lenne a legjobb megoldás, amit az egyik kommentelő javasolt, hogy szánni kellene Miskolcra egy második részt. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás