promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen cipőt szeretnek a nők leginkább hordani?
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A két nem képviselői közül határozottan a hölgyek felé billen a mérleg nyelve, ha az igényes és esztétikus lábbeli megvásárlása fölött érzett öröm kerül terítékre. De mégis, mi kell a nőnek? E kérdés megválaszolása, komplex téma lévén, részletes okfejtést igényel a részünkről – vágjunk is bele!

A női sneakerek lennének a hölgyek legjobb barátai?

Tagadhatatlan, hogy a legtöbb hölgy előszeretettel hangsúlyozza ki az előnyös, nőies tulajdonságait, úgy, mint a szép tartás, kecses járás. Ezen a területen a magassarkú cipők verhetetlenek – viszont a szóban forgó lábbelik rendszeres viselete még a legelszántabb hölgyek tűrőképességét és akaraterejét is próbára teszik, tekintve, hogy ezek a nőies cipellők ritkán kényelmesek. Modern korunkban, ahol szerencsére nagy hangsúlyt fektetnek a nemek közötti egyenlőségre, a hölgyek nemcsak az otthon melegét őrzik, de karrierista, ambiciózus egyénekként a munkahelyükön is gördülékenyen veszik az akadályokat. Emellett vezetik a háztartást, bevásárolnak, szállítják a gyereket az iskolába, majd onnan haza. A nagy sürgésforgásban viszont elengedhetetlen, hogy a lábbeli, amit viselnek, maximálisan kényelmes és minden igényt kielégítő darab legyen.

női sneakerek pedig pontosan ilyenek – s még ennél is többet nyújtanak.

Mindenhez jól passzol?

Igen! A női sneakerek bámulatos tulajdonsága (különösen a fehér modellek esetében), hogy szinte minden stílusú, típusú öltözethez remekül illenek. Farmer és póló? Könnyed nyári ruha? Leggings és hosszabb kabát? Hosszú szoknya vagy oversize egyberuha? A felsorolást akár napestig is folytathatnák, az eredmény azonban mit sem változna: a varázslatos női sneakereket roppant rugalmasan kombinálhatjuk gardróbunk minden elemével. Modernek, egyszerre elegánsak és sportosak, és az egyedi kisugárzásuknak köszönhetően a társaság koronázatlan királynőjévé avanzsálják a viselőjüket.

Minőségi magasított cipők, avagy mik az őszi-téli viselet alapjai?

Abban az esetben, ha némi extra eleganciát szeretnénk belecsempészni a szürke mindennapokban, a magasított cipők nyújtják az ideális választást. A cipő boka fölött végződő szára egyszerre teszi praktikus és roppant stílusos darabbá ezeket a kiegészítőket. Amennyiben azt szeretnénk, hogy a magasított cipő, avagy bokacsizma több szezonon keresztül is hű társunk legyen jóban-rosszban, érdemes az elismerten kiváló renoméval rendelkező márkák háza tájáról szemezgetni.

A Lasocki, Timberland, Rieker vagy Eva Longoria például ilyenek – ám ez persze még csak a jéghegy csúcsa, tekintve a valóban széles spektrumon mozgó palettát.

Mennyire sokoldalú a felhasználásában?

Az elegánsabb jegyeket magán viselő magasított lábbeli az alkalmi viselet mellett akár a hétköznapok folyamán is megállja a helyét, például a munkahelyen. Nadrághoz és szoknyához is jól passzol. Ha olyan lábbelire vágyunk, ami nem megy ki a divatból, mazsolázgassunk a fekete cipők közül. Az elegáns fekete cipőre egész nyugodtan tekinthetünk úgy, mint a bizonyos „little black dress”-re, azaz arra a darabra, ami kötelező kiegészítője minden igényes, stílusos hölgy kelléktárának. A magasabb sarokkal felszerelt modellek egyik legnagyobb előnye, hogy az okos kialakításuknak hála kényelmesek, és remekül funkcionálnak akár a mostohább viszonyok között is, mint például a csúszós, jeges út.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás