promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Liptai Claudia segített - rengeteg pánik és sírás volt a Mestercukrászban
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Balázs séf és Liptai Claudia próbálta egyenesbe hozni a versenyzőket az édesszájú Konyhafőnökben.

Múltkor volt egy szavazás az egyik csoportban, és az már eldőlt, hogy A Konyhafőnök rajongók többsége nincsen megelégedve a Mestercukrásszal. Laposnak találták a műsort, és Liptai Claudia személyét sem sikerült megkedvelniük.

Nos, a Mestercukrász nem is lesz addig műsoron, mint A Konyhafőnök, és hát olyan ez, mint egy spin-off sorozat: lehet nézni, de nem kötelező. Szóval a fanok zöme úgy van vele, hogy semmit nem veszít, ha ezt most kihagyja.

Akik mégis maradtak a nézők között, azok már a harmadik sütőshowt izgulhatták végig. Az első forduló témája a lebegő desszert volt. A zsűri egyértelmű elvárásként fogalmazta meg azt, hogy a versenyzőknek nemcsak egy történetet, de a gravitációt is meg kell jeleníteniük a készülő alkotásaikban. Segítségül két állványt kaptak, minden más hozzávalót a piactérről kellett beszerezniük. A séfek nem mulasztották el a tervezés fontosságára is felhívni a játékosok figyelmét.

A 3 órás feladat rendesen megizzasztotta a versenyzőket, Rebekánál el is törött a mécses, a játékost Balázs séf közbelépése lendítette tovább a mélypontról. Dodi sem bírta a nyomást: terv nélkül vágott a lebegő torta készítésébe, ami azonnal ki is derült, amikor a séfek a készülő desszertről kérdezték. Őt Liptai Claudia szedte össze a padlóról.

A feladatot Roland teljesítette a legjobban, így jutalmul a második feladatban 10 percre igénybe vehette Joci séf segítségét.

A harmadik napon a két lány került veszélyzónába, így kettejük között dőlt el, ki az az egy, akinek végleg el kellett hagynia a konyhát.

A Mestercukrász ma este 20 órakor folytatódik az RTL Klubon!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás