promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rettenetes: a Lidl-ben vásárolt „gyümölcs” életre kelt a nő szájában - azt mondja, kész horror volt
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az év legfurcsább vásárlása, és az év legbizarrabb reakciója! Elképesztő történet.

2021. június 11-én megérkezett az év egyik legfurcsább sztorija, amely ugyan elképesztő izgalmakkal nem kecsegtet, mégis mindent elárul arról, hogy mi folyik itt 2021-ben, milyenek vagyunk mi, emberek, és mit jelent számunkra a vásárlás, a lojalitás, a rajongás és persze mindezt összefoglalva az, amit elégedettségnek nevezünk.

Az eset nem Magyarországon, hanem az Egyesült Királyságban esett meg, de igazából bárhol megtörténhetett volna, ahol van Lidl, ALDI, Tesco vagy éppen Spar és Auchan.

A váratlan szituáció után a vevő szinte sokkot kapott, ő maga azt nyilatkozta, hogy olyan szinten traumatizálták az események, hogy soha többet nem szeretne a Lidl-ben vásárolni - írja a MyLondon nevű portál.

De hogy mi is történt pontosan?

Egy nő 150 gramm kiszerelésű áfonyát vásárolt, de amint egy marékkal a szájába vett a dobozból, azt tapasztalta, hogy az egyik szemnek nincsen áfonya íze. Később kiderült, hogy egy apróbb csigát is a szájába vett, ami kicsit nyálkás is volt.

A nő úgy nyilatkozott, hogy valószínűleg soha az életben nem fog többet áfonyát venni, annyira horrorisztikus élményei lettek az eset után.

A pórul járt vevőtől a diszkontlánc természetesen bocsánatot kért, és azt is elmondták, hogy kivizsgálják az ügyet, hogy a jövőben ilyen ne fordulhasson elő, illetve a vevővel is tartják a kapcsolatot, és értesítik majd a fejleményekről.

A vásárló azt is nyilatkozta a lapnak, hogy valószínűleg ezek után inkább az ALDI-ra vagy a Tesco-ra vált majd, de a Lidl-t inkább kihagyja, mert a csiga.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás