promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olyan nyerheti A Konyhafőnököt, akit a nézők többsége nagyon utál
Borítókép:  RTL offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rácz Jenőnek már csak egyetlen versenyzője maradt, ő viszont esélyes lehet a végső győzelemre.

A döntő hetének első napján véget ért egy nagy rivalizálás, mivel Szeghalmi Orsolya ősellensége, Szonja elköszönt a versenytől. A békülésük már azelőtt megtörtént, de Orsit meglepte, hogy a versenytársa neki is köszönetet mondott azért, hogy eddig eljuthatott. Végül a konfliktusok hada talán tényleg a legjobbat hozta ki mindkettejükből.

A döntős hét második napja keményen indult, mivel jött Rácz Jenő szokásos diktálós feladata. Ez ugyebár abból áll, hogy a versenyzők megkapnak minden alapanyagot, és a Michelin-csillagos séf pedig folyamatosan mondja mit kell csinálniuk.

A legjobb ebben a feladatban Mengyi lett, aki így hátráltathatott valakit. Norbira esett a választása, akinek három különböző reggelit kellett készítenie a második feladat előtt, ami a finomfőzelék újragondolása volt egy kis bélszínrolóval. A versenyzőn nem a virsli, de nem is a bundáskenyér fogott ki végül, hanem a tükörtojás.

Végül Orsi mehetett fel elsőként a galériára, akit a nézők többsége továbbra sem tudott megkedvelni. A műsort ugyebár már régen felvették, szóval az RTL Klub munkatársai, na meg a résztvevők is tudják a nagy titkot, hogy ki nyeri a versenyt, de A Konyhafőnök rajongók azt szeretnék, ha Mengyi illetve Roli lenne ott a fináléban.

Eljutottunk a műsornak ahhoz a pontjához, amikor már egy kicsi hiba is elég ahhoz, hogy kiessen valaki. (Például rendkívül pocsékul tálal.) Mengyi harmadikként mehetett fel a galériára, míg Roli a kiesés szélére került. Végül Martinának ért véget a verseny, így Rácz Jenőnek már csak egy piros kötényese maradt.

Már nem sok választ el minket attól, hogy kiderüljön, ki lesz A Konyhafőnök nyolcadik évadának győztese.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás