Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: véget ért az egyik legnagyobb háború a műsorban

A Konyhafőnök: véget ért az egyik legnagyobb háború a műsorban

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: véget ért az egyik legnagyobb háború a műsorban

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 17:36

Orsi és Szonja óriási csatájából úgy néz ki barátság lesz.

Azt Rácz Jenő is megjegyezte, hogy Orsi és Szonja harca teljesen egyedülálló volt a műsor történetében. Amikor emiatt a kiesés szélére kerültek, a Michelin-csillagos séf figyelmeztette őket, hogy egy egészséges versengés kell, de ez már átlépte a határt, ami a tányérjukon is meglátszott.

Aztán jött a nagy fordulat: Orsi egy hátráltatás során talán ki is ejthette volna Szonját, de a nagy rivális inkább úgy döntött, hogy felkaparja a padlóról a kék kötényes társát. Szonja alatt rezgett a léc, de továbbjutott, és megtörtént a békülés kettejük között.

A döntő hetének első napján voltak jobb és rosszabb tányérok, de Martina chilis fogása generálta a legérdekesebb pillanatokat.

A kieső végül Szonja lett, aki köszönetet mondott a legnagyobb riválisának, Orsinak is.

„Nagyon meglepett, hogy nekem külön megköszönte, azt, hogy ezt a meccset lejátszhattuk egymással. Én is köszönöm, mert nagyon sokat edződtem ezalatt a meccs alatt, mind szakmailag, mind pszichikailag. Sokat segített ebben”

- mondta Orsi, aki már azzal visszaszerezte anno a nézők bizalmát, amikor elővette a versengés mellett az emberi oldalát.

Három kék, és két piros kötényes versenyző maradt versenyben. A hétvége előtt kiderül, hogy Sárközi Ákos, vagy Rácz Jenő versenyzője zsebelheti be a 10 millió forintot, na meg A Konyhafőnök címet.

Lemaradtál valamelyik A Konyhafőnök hírről? Akkor kattints ide és szemezgess a cikkeink között!

Borítókép: RTL offical