promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyarországra is elhozza az Aldi akciós szupersztár termékeit, amelyekért megőrülnek a britek? Itt a válasz
Borítókép:  Profimedia
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Utánajártak a nagy kérdésnek.

Pár nappal ezelőtt írtunk arról, hogy a Lidl-hez hasonlóan az Aldi is sajátmárkás ruhákat, többek között pulcsit, pizsamát és zoknit dob piacra Nagy-Britanniában. Az őrület pedig még a Lidl egy tréfának szánt akciójával kezdődött, amelynek keretében az áruház színeivel ellátott ruhákat tettek közzé egyes közösségi oldalakon,

majd az akció végül valóság lett, a Lidl-cipők pedig felborították az egész divatipart. A Youtube efféle videókkal van tele azóta is:

Az Aldi pedig a sikerük nyomában jár, és sajátmárkás termékeket dobtak piacra ők is Nagy-Britanniában. Az őrület pedig ekkor is a tetőfokára hágott, a vásárlók imádják a termékeket.

Bár egyes fórumokon elindult az értetlenkedés, sokan nem értik ugyanis, hogy miért menők ezek a cuccok, amelyeket megvásárolva igazából egy áruház mozgó reklámtáblái leszünk.

Kép: Aldi

A Pénzcentrum pedig most utánajárt, hogy Magyarországra is megérkezhet-e a kollekció. De sajnos rossz hírt kell közölnünk azokkal, akik szerették volna magukon tudni az Aldi sajátmárkás ruháit, az Aldi magyarországi leányvállalata ugyanis azt közölte a portállal, hogy nem hozzák Magyarországra a kollekciót.

Ti szeretnétek Aldis cuccokban járni? A cikkhez tartozó Facebook-poszt IDE kattintva alatt várjuk a szerelemesleveleiteket vagy egyéb hozzászólásaitokat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás