promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az Aldi halrudas szendvicse annyira fullos, hogy még ebédre is jó lehet
Borítókép:  Aldi
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A halrudacska a fish and chips mintáját követve sült krumplival a legjobb, de ebben a szendvicsben is jól érzi magát.

Néha az egyszerű dolgok a szuperek, például amikor megkened a friss kiflit vajjal, és beleteszed a téliszalámit. Ehhez adott a múltkor Fördős Zé apukája egy remek receptet, azonban egyedit, mivel a kiflit is ő sütötte.

Ma már annyira fullos szendvicseket rak össze néha az ember, hogy valóban felérnek egy kiadós ebéddel. Az Aldi halrudacskás szendója pont ilyen. Először is lássuk a hozzávalókat.

Hozzávalók:

  • 4 db ALMARE SEAFOOD halrudacska teljes kiőrlésű panírban
  • 1 db AZON MELEGÉBEN rusztikus bagett
  • 1 ek MILFINA teavaj
  • 20 g LYTTOS laktózmentes görög feta sajt
  • 1 fej sonkahagyma
  • 1 kis marék bébispenót
  • 2 ek CUCINA NOBILE rosso
  • 2-3 ek LE GUSTO paprikakrém csípős

Természetesen az Aldi itt reklámozza a saját márkás termékeit, szóval mondanom sem kell, hogy a bagettet megvehetitek a pékségben, ahogy a halrudacska is lehet Iglo-kapitányos is akár. Sok még a vita azon, miképp jobb elkészíteni ezeket a fagyasztott termékeket, mert szimplám bedobhatja az ember a sütőbe, vagy kisütheti olajban. Utóbbinak egy fokkal szerintem még mindig jobb íze van.

A halrudacskás szenyó tényleg jól megvan pakolva, mert kerül bele vaj, paprikakrém, bébispenót, de még görög feta sajt is. Ehhez a tartár mártás már kicsit túlzás lenne, de ha kajakómát akartok, akkor miért ne.

A halrudacskákat először is kisütjük, ahogy szeretnénk. A bagettet félbevágjuk, és alaposan megkenjük vajjal, majd egy grillserpenyőben mindkét oldalát barnára pirítjuk. A pestot és az erőspaprika-krémet összekeverjük, majd megkenjük vele a bagett tetejét és alját. Mindkét oldalára rámorzsoljuk a fetát, és megszórjuk a hajszálvékonyra vágott sonkahagymával. Az aljára halmozzuk a spenótot, végül rátesszük a halrudacskákat.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás