promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Wolt már a mozit is házhoz szállítja
Borítókép:  Wolt.com
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Budapest egyik kedvenc mozija, a Sugár Mozi mostantól házhozszállítást is vállal.

Meglepő közleményt kaptunk a minap a budapesti Sugár Mozitól: bejelentették, hogy mostantól a Wolt-on keresztül házhozszállítást vállalnak, és bárkinek az otthonába eljuttatják a hamisítatlan mozi-élményt, akik a kiszállítási területükön belül vannak.

Mind a Wolt-on, mind a Netpincéren találhatunk olyan üzleteket, akik popcorn-t, és nachos-t is házhoz szállítanak, de most először látunk olyanra példát, hogy egy mozi kínálja fel ezt a lehetőséget.

Nos, akik szeretik a Sugár Mozi finomságait, hiányzik már nekik a sajtszósz, vagy a baconös ízesítésű popcorn, azok akár már ma házhoz kérhetik kedvenc nassolni valójukat, hogy az otthoni filmnézés közben kicsit megidézzék a Sugár Mozi-élményt.

A mozi közleményét alább olvashatjátok:

Kedves Látogatónk!

Neked is hiányzik már egy nagy adag nacho, fincsi sajtszósszal vagy salsával? Elmerülnél már egy hatalmas doboz popcornban? Te sem bírod tovább baconös popcorn nélkül Akkor van számodra egy szuper hírünk: a Sugár Mozi már a Wolton is megtalálható!

Hogy ez mit jelent? Bár sajnos még személyesen nem találkozhatunk, ez nem jelenti azt, hogy a Sugár Mozi nélkül kell élned, ugyanis ettől a naptól kezdve már otthonodban is átélheted a Sugár Mozi-élményt! Rendeld házhoz a város legfinomabb nachoját és popcornját, és persze ne feledkezz meg a baconös popcornról sem, ami kizárólag nálunk kapható! Eleget voltál már ezek nélkül a finomságok nélkül, ideje, hogy bepótold a lemaradást!

Reméljük, hogy hamarosan személyesen is találkozhatunk, de addig is filmeket előkészíteni, rágcsálnivalót megrendelni és kezdődhet is a mozizás!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás