promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Milyen egy erdőszéli bableves? Kovács Lázár séf megmutatja – videó
Borítókép:  LazarChef
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Visszatér a hideg, és mi is tudná jobban felmelegíteni az embert, mint egy tökéletes bableves.

A tévénézőknek nem kellett elbúcsúzniuk Kovács Lázártól a képernyőn, mivel jelenleg is fut a TV2 Séfen a Lázár és Géza a retró konyhasó című műsor, ahol a Recept Klub nosztalgikus élményeit igyekeznek visszahozni, persze modern formában.

Lázár haladt a korral, és az internetet is elkezdte meghódítani a főzős videóival.  

 A mostani sorozatában az erdő mélyén készít el különböző kajákat, amit ebben a zord időben jó dolog a meleg szobából nézni. Persze mindent el lehet készíteni a benti tűzhelyen is, de az a legjobb, ha odakint tesszük meg, persze csak akkor, ha van rá lehetőség.

Elképesztő élményt tud nyújtani, ahogy a mínusz valahány fokban ott áll a meleg tűznél az ember, és összerak egy remek fogást, aminek a füst mindig külön ízesítést ad.

Az erdőszéli bableves receptjéhez kell nagyobb karikára vágott kolbász, hagyma, krumpli, répa, gomba, bab, és hát ha tehetjük, akkor víz a patakból. Lázár trükközésként a kakukkfüvet és a babérlevelet megperzseli egy kicsit, hogy még intenzívebb ízeket csempésszen a levesbe. A korona az egészen a zsíros házi tejföl lesz.

Igazából nem is annyira a recept a lényeg, hanem az a nyugalom, ami árad a videóból. Otthoni tűzhelyen nem lesz az igazi, de érdemes kipróbálni, ha egy melengető levesre vágytok, mert az egész nagyon egyszerű. Ha féltek az időzítéstől, akkor annak nézzetek utána interneten, de inkább legyetek lazák és spontának, mert ez a leves valamennyire erről is szól.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás