promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feke Pali fel se tudta fogni, hogy megnyerte A Konyhafőnök VIP-t - videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kemény küzdelem volt, tényleg nem lehetett tudni, hogy Pokorny Lia, vagy Feke Pali húzza-e be a végső győzelmet.

Történelmi fináléhoz érkezett A Konyhafőnök, mivel a széria történetében még nem fordult elő olyan, hogy két azonos színű kötény birtokosai küzdjenek meg egymással. Sárközi Ákosnak így nem kellett izgulnia, mivel biztos volt, hogy Rácz Jenő egyik mentoráltja lesz a győztes.

Feke Pali a nyugodt, vicces stílust, míg Pokorny Lia a hajtós, Gordon Ramsay-féle műfajt részesítette előnyben.

A tálalás, sőt, a kóstolás után is képtelenség volt megmondani, hogy ki lesz A Konyhafőnök cím nyertese. Tényleg apró mozzanatokon múlott, hogy végül Feke Pali nevét mondták ki.

Bár a videóban már nincsen benne, de a színész azt is elmondta, hogy a nyereményből mindenképpen szeretne jótékony célra is fordítani. Pali az ünneplés után alig várta, hogy hazamenjen a kislányához.

„Az a helyzet, hogy tele vagyok érzéssel, érzelemmel, most föl se fogom, hogy mi történt velem. Elképesztő menetelés volt ez, rengeteget tanultam, büszke vagyok erre az egész időszakra. Én azt hiszem, hogy mindazt, amit szerettem volna megmutatni, hogy az emberi rész az mennyire fontos még akkor is, ha egy versenyben vagy, azt sikerült. Haza fogok menni, és alig várom, hogy a kislányomnak megmutassam, hogy apuci Konyhafőnök-díjat kapott”

- mesélte a színész az RTL Klubnak, aki már a reggelijét is gorumet módon készítette el.  

„Ez a mai nap, a finálé nagyon kemény volt. Három órán keresztül, fizikailag, lelkileg minden téren egy kőkemény meló. Azt kell mondjam, hogy egy maratont kellett itt lefutni. Az érzelmek cikáznak az ember fejében. Nem volt könnyű…”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás