promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A család Király Lindára fogja bízni a karácsonyi menüt – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Konyhafőnön VIP-ből kiesett Király Linda készíti el otthon a nagy karácsonyi lakomát.

A Király család a lehető legjobb döntést hozta azzal, hogy Lindára bízta az ünnepi főzést, aki rengeteg pozitív tapasztalattal tért haza A Konyhafőnök VIP-ből. Az énekesnő a döntő kapujában esett ki, ahol az idő volt a legnagyobb ellensége.

Az utolsó héten így Horváth Sisa Anna, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Nagy Alexandra, Pokorny Lia valamint Serbán Attila fognak megküzdeni egymással a 10 millió forintért, na meg A Konyhafőnök címért.

„Úgy kezdtem el készülni már a karácsonyra, hogy a család felhívott engem, hogy Lindám, te fogsz most főzni, tehát az egész menüt. Igazából a készülődésben én még ott tartok, hogy menüt tervezek a fejemben, hogy pontosan mit akarok készíteni a családomnak”

– nyilatkozta a Fókusznak Linda, aki Sárközi Ákos csapatát erősítette. Az énekesnő sajnálta, hogy ott kellett hagynia a versenyt, de rengeteget tanult a Michelin-csillagos séfektől.

Lindáék sem tudják megoldani, hogy mindenki ott ülhessen az ünnepi asztalnál, így megpróbálják ezt virtuálisan pótolni. Az énekesnőnél és a családjánál inkább az együttlét, mint az ajándék a fontos.

„A családon belül jó pár éve megbeszéltük, hogy ez a nagy ajándékozás elmarad, nekünk az a fontos, hogy együtt legyünk. Viszont ilyen apró szükséges dolgokat szoktunk egymásnak ajándékozni”

– tette hozzá az énekesnő. A többit a videóból megtudhatjátok, de hogy mi lesz a karácsonyi menü, arra még nem kapunk választ.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás