promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feke Pál és Nagy Alexandra is felveheti a séfkabátot A Konyhafőnök VIP-ben
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hétfőn indul a döntős hét A Konyhafőnök VIP-ben, ahol eldől, hogy ki nyeri majd a 10 millió forintot, na meg A Konyhafőnök címet.

A döntőbe jutás első körében a versenyzők gourmet és klasszikus alapanyagokból választhattak. Aki az előbbire szavazott, az tíz perc hátránnyal indult, és hát több dolgon is el lehetett hasalni.

Oroszlán Szonja jól döntött a klasszikus hozzávalókkal, mert ő lett a legjobb, és csatlakozhatott Horváth Sisa Anna mellé a galériára. Sisának ezen a napon nem kellett a pult mögé állnia, mivel Nagy Alexandra a múltkori nyertes csapat konyhafőnökként neki adta meg azt a lehetőséget, hogy egyenes ágon kaphassa meg a séfkabátot.

A következő kihívás iszonyatosan nehéz volt, amit Gordon Ramsay mindig bevet, hogy tesztelje a versenyzőket A pokol konyhája című szériában. Ez a tányér leutánzása kóstolás alapján, ami olykor a tapasztalt szakácsokon is ki szokott fogni. A pult mögött állók ráadásul olyan tányérokat kaptak, amik a döntőben jelentek meg.

Alapos kihívás volt lemásolni őket, főleg Pokorny Liának, akit Oroszlán Szonja azzal hátráltatott, hogy ő nem kóstolhatta meg az ételt.

A legőrületesebb duó (hiába egyéni kihívás volt), az Serbán Attila és Feke Pali társulása volt. Ők Sztarenki Dóri ételét kapták meg, és egymást segítve igyekeztek előre jutni.

A döntőbe jutás előtt Király Lindának kellett búcsúznia, aki igyekezett a maximumot kihozni magából, de nem sikerült. A döntős hét résztvevői így: Horváth Sisa Anna, Oroszlán Szonja, Feke Pál, Nagy Alexandra, Pokorny Lia valamint Serbán Attila.

A jövő hét kemény lesz, és ahogy láthatjuk az előzetesben, Pokorny Lia mindent elkövet majd a cél érdekében.  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás