promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Laci nagyon kritikus volt: heten maradtak A Konyhafőnök VIP-ben
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Horváth Sisa Anna már biztosan döntős, és nemsokára eldől, hogy kik csatlakozhatnak hozzá.

Ahogyan a múltkori előzetesből kiderült, a csütörtöki első főzésnél a piros, valamint a kék kötényesek egy csapatban feszültek egymásnak, mivel egy előételt, egy főételt, és egy desszertet is az asztalra kellett tenniük, ráadásul háromszor három tányérban.  

Fördős Zé megnyitotta az új éttermét, ahova párokat hívtak meg, szóval a zsűri pihenhetett egyet a kóstolás terén. Gáspár Laci volt a legkritikusabb, aki elmondta, hogy nagyon odafigyel az étkezésére, szóval ami nem ízlett neki, azt a tányéron hagyta. A pirosak hiába próbálkoztak zenés felvezetővel, Laci később a kékek főételétől tudott igazán elolvadni.

A győztes csapat végül a kék lett, ahol Nagy Alexandra volt a konyhafőnök, így ő dönthette el, ki az az ember, aki a csapatából egyenes ágon bekerül a döntőbe, és pénteken már nem kell főznie. A Barátok Közt sztárja választhatta volna saját magát is, de úgy döntött, hogy Sisa menjen fel a galériára.

A vesztes pirosaknak főzniük kellett, hogy bizonyítsák, helyük van a versenyben. Közülük Palya Bea már nem bírta a nyomást, így neki kellett elköszönnie. Bea énekelgetése védjeggyé vált a műsorban, így ezzel is búcsúzott, ami után Rácz Jenő nem bírta ki, hogy ne szúrjon oda kicsit Zének.

Ma este eldől, hogy a döntő kapujában ki fog szétesni, és kik lesznek azok, akik csatlakozhatnak Sisához a galérián.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás