promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fördős Zé újra főzött A Konyhafőnök VIP-ben, és közben ordítva Feke Palit énekelt
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A gasztroblogger Sárközi Ákosnak vagy Rácz Jenőnek akarta kiosztani a szívatást, de visszanyalt a fagyi.

Lement a középöntő utolsó pontszerző napja, aminek az első körében a csapatoknak olyan ételeket kellett újragondolniuk, amiket a gyerekek általában utálnak, mint például a spenót főzelék. A főkóstoló most nem Zé és a két Michelin-csillagos séf volt, hanem celebek, és azok gyerekei, akik keményen kimondták a véleményüket.

Palya Beák énekeléssel próbálták levenni a lábukról a családokat, míg Király Linda csapata egy rögtönzött mesét adott elő. Utóbbi jobban elnyerte mindenki tetszését, de a lényeg az volt, hogy a kék csapat étele finomabb és eladhatóbb volt a lurkók számára.

Pokorny Lia csapata ismét nem volt a helyzet magaslatán, és olyan visszaszólást láthattunk Palya Beától, amit még soha. Bizony, a kemény verseny még ezt az oldalát is ki tudja hozni az embernek.

A feszültséget ismét Fördős Zé ökörködése oldotta a konyhában, aki a legnagyobb lazasággal volt Sárközi Ákos kuktája, de úgy, hogy végig Feke Pál legjobb slágerei szóltak a fülében. Rácz Jenőnek még meg is jött a kedve a zenéhez, de inkább nyugodtan kávézgatott. Zé és Ákos a szürreális szituáció ellenére két profi tányért vitt ki.

A hülyülést a következő felvonásban azonban félre kell tenni, mert a két legrosszabbul teljesítő csapat versenyzői újra egyéniben küzdenek meg egymással, és egyiküknek búcsúznia kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás