Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Fördős Zé a piactéren szívatta meg Rácz Jenőt A Konyhafőnökben – videó

Fördős Zé a piactéren szívatta meg Rácz Jenőt A Konyhafőnökben – videó

Gasztro & Tourism

Fördős Zé a piactéren szívatta meg Rácz Jenőt A Konyhafőnökben – videó

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 13:13

Rácz Jenő meg Zdroba Patrikot szívatta meg, akinek fekvőtámaszoznia kellett.

Zakatol tovább A Konyhafőnök VIP, ahol a Barátok Közt sztárja, Nagy Alexandra ismét bepánikolt a főzés elején. Sárközi Ákos végül össze tudta kaparni a padlóról, de olyan szinten, hogy utána ő lett az első, aki fel tudott menni a galériára.

Zdroba Patrik is hozta a szokásos vicceskedő formáját, és elővette a lovag énjét, mert átvállalta a lányoktól a nehezítést, ami az volt, hogy ő egyedül nem mehetett le a piactérre. Már ráragadt a Rambo becenév is a konyhában. A jó étel mellé aztán jöttek a fekvőtámaszok, mivel Rácz Jenő azt mondta, csak akkor fog lobbizni érte, ha ezt a kihívást is megcsinálja.

Rácz Jenő is beállt főzni, ahol a szívatókártya sem maradhatott el. A Michelin-csillagos séfnek Fördős Zé válogatta össze az alapanyagokat a piactéren. Természetesen szinte semmi se került bele a kosárba, amit Jenő kért.

A veszélyzónába Király Linda és Járó Zsuzsa került be. Utóbbi nem tudott élni az előnyével, elcsúszott a főzése, és el kellett hagynia a versenyt.

A verseny nem áll meg, mert péntekig el kell dőlnie, hogy Sárközi Ákostól ki az a hat séf, aki továbbmehet a középdöntőbe, és szembenézhet Rácz Jenő csapataival.

Borítókép: RTL Klub offical