promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hujber Feri inkább magára vállalta a hátráltatást A Konyhafőnökben – videó
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Ismét rossz döntést hozott Rácz Jenő versenyzője, a lelkiismerete pedig a kiesés szélére sodorta.

Voltak feszült pillanatok A Konyhafőnök VIP előző adásában is, és ezeket újra Hujber Ferencnek köszönhetjük. A színész egyszer már majdnem otthagyta az egész műsort a maximalizmusa miatt. Az egyik kötényszerző napon sétált ki a stúdióból úgy, hogy a zsűri meg sem tudta kóstolni az ételét. Fördős Zé az öltözőben rávette, hogy ne adja fel a versenyt, és végül Rácz Jenő szavazott neki bizalmat a piros köténnyel.

Feri ezt gyakorlatilag meghálálta, mert olyan főzést produkált hétfőn, hogy rögtön az elődöntőben előnyt szerzett magának. Az előnye gyakorlatilag hátráltatás is volt, mivel ki kellett választania egy személyt, akit kétszer három percre elrabol a pultjától, és azt csináltat vele, amit akar. A színész Varga Mikit választotta, de közben bekapcsolt a lelkiismerete.

Mikivel az elején letudatta a feladatokat, hogy később ne tartsa fel, ráadásul olyan dolgokat kért tőle, amiket később nem használt fel – például előkészítetett vele egy füstölőt, amihez hozzá sem nyúlt.

Ez annyira összezavarta Hujbert, hogy végül ő került a veszélyzónába.

A színész finom, de összecsapott ételt vitt a zsűri elé, rossz döntéseket hozott kiélezett versenyszituációkban, így egy hajszálon múlott, hogy nem ment haza. Végül Sáfrány Emesének kellett búcsúznia a versenytől, Hujber pedig még utoljára bizonyíthat. Ha azt is eltolja, és nem lesz nála rosszabb versenyző, akkor valószínűleg búcsúzik a versenytől.  

Persze voltak vicces szituációk is, mivel Sárközi Ákosnak ismét be kellett állnia főzni, ráadásul kihúzta Fördős Zé legdurvább szivatókártyáját, ami mínusz negyven percet jelentett számára. Azért izgulni felesleges, hogy egy Michelin-csillagos szakács ezt nem oldja meg húsz perc alatt.

A következő epizódban meglátjuk, hogy Hujber Feri össze tudja-e kapni magát – kapkodás ismét lesz nála, annyi biztos.

[[vid4]]  

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás