promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vér, ájulás: kész horrorral indult A Konyhafőnök VIP
Borítókép:  RTL Klub offical
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy Alexandra drámája gyakorlatilag elvitte a showt, aki többször is elvágta a kezét, és el is ájult.

Elindult A Konyhafőnök VIP legújabb évada, aminek már az első napján kitört a káosz, amit főleg Nagy Alexandrának, a Barátok közt egyik szereplőjének köszönhetünk. Nehezen megmondható, hogy egy színésznő miképp lehet ennyire lámpalázas, de A Konyhafőnök stúdiójától teljes beparázott a művésznő.

Az első főzésnél mindenki kapott egy kis nehezítést a hozott ételéhez, amibe bele kellett építeni valami kis apróságot: buggyantott tojás, majonéz, szifonos hab, vagy éppen a hollandi mártás. Alexandra már a borítékhúzásnál majdnem elájult, és látszott rajta, hogy nem lesz a helyzet magaslatán.

A főzés közben kétszer elvágta a kezét, majd a vér látványától össze is esett. Ha Sárközi Ákos nem megy oda neki segíteni, akkor teljesen elúszik a főzése. Ennél kicsit nagyobb teherbíró képességre lesz szüksége, ha bent akar maradni a versenyben. Érdekes jelenetek voltak ezek, és Fördős Zé meg is jegyezte, hogy ilyet még nem látott a versenyben.  

Végül Alexandra annyira összeszedte magát, hogy bent volt az első ötben, akik felmehettek a galériára. A versenyt végül Bárdosi Sándornak kellett elhagynia, akinek kevés volt ez az idő, hogy megtalálja a helyét a pult mögött.

A következő részben érkezik a többi celeb, és az is kiderül, hogy miért veszélyes magassarkúban főzni. Fördős Zé fel is teszi a kérdést Rácz Jenőnek, hogy ő szokott-e abban dolgozni. Erre a válasz egyszerű és nagyszerű:

„Nem.”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás