promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiakadtak a kommentelők, hogy Güler Handi visszatért
Borítókép:  Street Kitchen
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Güler Handi Fördős Zénél főzött egyet, de nem mindenkinek tetszett, hogy újra látják A Konyhafőnök versenyzőjét.

Güler Handi igazán messzire jutott az RTL Klubon futó A Konyhafőnök hetedik évadában, ahol a harmadik helyet szerezte meg magának, mivel a fináléba Armando és Ádám jutottak be. A török származású lány néha túlfűtött volt, és olykor Rácz Jenő és Sárközi Ákos is leteremtette az arrogáns stílusa miatt.

Nincs mit tenni, a többség nem igazán kedvelte, és még rosszindulatú pletykákat is indítottak el róla, hogy némi hátszéllel juthatott el eddig a versenyben, amit persze azonnal cáfolt.

Ettől függetlenül a többség tartja magát ahhoz, hogy Handinak nem kellett volna ott lennie a topban, és egy bizonyos tábor továbbra sem kedveli őt. Húzták is a szájukat, amikor meglátták a lányt főzni Fördős Zé Street Kitchen csatornáján. Amúgy a hetedik évadból Szalai Matyi is beugrott, hogy megmutassa a rajongóknak a mongol-marha receptjét.

A fröcsögős kommentekkel nem foglalkozunk, kizárólag Handi zúzájával – a legutóbbi szezon legjobb női versenyzője ugyanis a kedvenc zúzapörkölt receptjét hozta el nektek.

Handi végre nyugisan főzhet, nem kell kapkodnia, de hát ezt az ételt nem is lehet gyorsan elkészíteni. Poénból azért fogtok látni néhány bevágást A Konyhafőnökből. A török származású lány lehet a verseny hevében néha elvesztette a fejét, de most egy teljesen másik arcával találkozhattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás