promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szörnyű balesetet szenvedett a Tortakirály, Buddy Valastro
Borítókép:  Taylor Hill / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nincs kizárva, hogy Buddy nem fogja már tudni úgy használni a kezét, mint régen.

A világ egyik legismertebb cukrásza, vagy ahogyan csak sokan ismerik, a Tortakirály horrorbalesetet szenvedett. Buddy Valastro egy hibát akart elhárítani a bowlingpályán – nem szeretett volna szakembert hívni (de ahogy látjuk, ilyenkor tényleg jól jön), hanem szokásához híven maga akarta megoldani a problémát a bábúállító gépnél. A keze azonban beragadt, amit az eszköz gyakorlatilag elkezdett tönkretenni.

„Buddy kézfeje beszorult, és végig kellett néznie, ahogyan a 4 centiméteres fémrúd háromszor és átszúrja a kezét a középső és mutatóujja között”

– nyilatkozta a Fox Newsnak a Tortakirály szóvivője.

A cukrászt a fiának kellett kiszabadítania, aztán azonnal bevitték a kórházba, ahol kivették a fémrúdat. A sürgősségi ellátás után Manhattenben egy helyreállító műtét is várt rá.

Sajnos Buddy jobbkezes, és a baleset pont ezt érte. Jó ideig nem fog tudni dolgozni, mert hosszú lesz a lábadozás és a terápia. Most többen persze azért aggódnak, hogy remélhetőleg a cukrász ugyanúgy fog tudni tortacsodákat készíteni vele, mint régen.

Erről még nem tudni információkat, mivel nem hozták nyilvánosságra, hogy milyen szinten roncsolódott Buddy keze. Persze sok mindent az orvosok is később fognak tisztábban látni.

Az persze megnyugtatott mindenkit, hogy Buddy már posztolt az Instagramjára a rajongóknak.

„Néhány napja szörnyű balesetet szenvedtem. Nos, mi a véleményetek az új kiegészítőmről”

– írta egy fokkal mosolygósabban Buddy a fotóhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás