Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

A Konyhafőnök: a Cserepes ikrek közül búcsúzott valaki

A Konyhafőnök: a Cserepes ikrek közül búcsúzott valaki

Gasztro & Tourism

A Konyhafőnök: a Cserepes ikrek közül búcsúzott valaki

Gasztro & Tourism

Toronicza Péter 16:32

A Cserepes ikreket már csak egy versenyző képviselheti, de vajon kék, vagy piros kötényesnek kellett elhagynia a konyhát?

Élesedik a verseny A Konyhafőnökben, és már a legkisebb hibák miatt is ki lehet esni a versenyből. Már mindenkin érződik a feszültség, Handi például már azért kiakadt, mert nem olyan alapanyagot kapott Armandotól, amilyet szeretett volna.

A két nagy rivális, Matyi és Alex nem igazán teljesített jól, de végül utóbbi került be a veszélyzónába. Alex ikertestvére, Ádám eleve ki sem eshetett volna, mivel elsőként ment fel a galériára.

A Cserepes ikrek egyik fele Visváder Tamással állt a zsűri elé, de Fördős Zé és a Michelin-csillagos séfek döntése alapján előbbi hagyta el a konyhát. Ádám természetesen a könnyivel küszködve búcsúzott testvérétől. Tudta jól, hogy innentől kettőjük helyett kell telesítenie.

Erre lesz is lehetősége, mivel a teljesítménye miatt ő lesz az egyik konyhafőnök, míg Handi a másik. Ezzel eldőlt, hogy ismét lesz egy csapatküzdelem.

Itt volt egy fordulat:

Ádámnak és Handinak ki kellett választania egy-egy embert, akik nem vehetnek részt az első kihívásban, hanem rögtön egyéniben főznek a második feladatban a legrosszabbul teljesítőkkel. Hálátlan feladat volt, de mindkettőjüknek mondaniuk kellett egy nevet.

A csapatoknak Sárközi Ákos rögtönzött éttermében kell dolgozniuk, ahol sztárok fogják megkóstolni a fogásaikat. Valószínűleg ismét A Konyhafőnök VIP egykori versenyzőiről van szó, de ez majd este kiderül.

Borítókép: RTL Klub offical