promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Őszből a télbe: újabb látványos videó készült a Tisza-tóról
Gasztro & Utazás
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás
Újabb bravúros és gyönyörű videót készített – és osztott meg az emberekkel – Ljasuk Dimitry, a Tisza-tó nagy szerelmese a környékről. Az őszből a télbe alcímet viselő kisfilmhez a következőket írta. 
A nyári TOP 8 kaland után most egy másik arcát mutatom be a Tisza-tónak és választ adok néhány fontos kérdésre is, mint például, hogy miért tűnik el ősszel a víz a Tisza-tóból. A Tisza-tó egy igazi ékszeresdoboz. Aki egyszer kinyitja, örökre a bűvöletébe esik. Vedd észre, fedezd fel és vigyázz rá! Teljesen promóciómentes filmemmel szeretném, ha a te szívedhez is közelebb kerülne a Tisza-tó! A filmben azt próbáltam meg szemléltetni néhány történeten keresztül, hogy hogy változik meg teljesen a Tisza-tó három hónap alatt, ezért ŐSZBÓL–TÉLBE.
Tartalom: 0:36 Az ékszeresdoboz, avagy három barát kalandja 3:43 Gyönyörű őszi reggel a Tisza-tavon 4:57 Donald Trumpli megmentése a poroszlói medencében 7:16 Országos csúcs felállítása – az őrült fürdőző 8:37 Horgász leckék – így ne fogj semmit Dimitryvel :)10:37 Szabad vagy!11:23 Titkos fürdő – titkos tippem! 13:07 Első téli nap15:20 Hova tűnt a víz a Tisza-tóból? Kiderítem! 17:59 A halak megfagynak?

(Promotions)
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás