promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – február 4: a Skorpió mély sebeket szakíthat fel magában, a Mérleget pedig alaposan megutálhatja a környezete
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz pedig kicsit elviselhetetlen lesz, a kedélyállapota miatt, míg a Halaknak épp itt az ideje átgondolnia a rossz döntéseit, amiket még ki tud javítani. Teljes nyugalom vár a csillagjegyedre, vagy meg kell küzdened valamilyen konfliktussal? Nézzük, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma rendkívül érdekes beszélgetésre számíthatsz valakivel, szóval mindenképpen nyitottnak kell lenned. Meg fogod látni, hogy ez a személy egy új világra néző ablakot nyithat ki előtted, amire szükséged is van. A megújulás rengeteget fog számítani ebben a hónapban. Bár göröngyös az út, de a boldogsághoz vezet. A fizikai és mentális energiád jelenleg kicsit gyenge, de semmi perc alatt megerősödhet.

Bika (április 21. - május 20.)

Erős lehet benned a kísértés, hogy sok mindenben a középpontba kerülj, pedig semmi szükséged rá, szóval a tréfálkozást is felejtsd el. A céljaid felé inkább csendben kellene evezned, mert a reflektorfény teljesen eltéríthet ettől. Vannak érzelmi terhek, amik már régóta nyomják a válladat. Ezektől minél hamarabb meg kellene szabadulnod, mert csak így lehetsz önmagad.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Nem igazán tudsz pontos lenni, és a figyelmed is könnyen elkalandozik, szóval ma ne akarj merész kihívásokba belevágni. Könnyen érezheted azt, hogy minden tetted akadályokba ütközik. Ezen a hétvégén nem kell mindent tökéletesen megoldanod, szóval legyél kicsit lazább. Nemsokára a helyes irányba fognak terelni a csillagok, szóval ne aggódj.

Rák (június 22. - július 22.)

Próbálj meg sokat kommunikálni, mert értékes információkhoz juthatsz. Ezek valamiben fel is tudják nyitni a szemedet. Engedd be az újat! Nincs semmi baj azzal, ha változik időközben a gondolkodásod. Az álmodozást szorítsd háttérbe, és lépkedj a realitások talaján. Közben ez a mondás legyen a mottód: amit ma megtehetsz, azt ne halaszd holnapra. Ha ezt betartod, akkor tényleg felszabadult lehetsz egész hétvégén.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Mindenképpen meg kell fékezned a káoszt magad körül. Ne akard a szőnyeg alá söpörni a problémákat, mert akkor hamarosan még keményebben fognak visszaütni, és úgy már lehet nem bírsz el velük. Tudod jól, hogy a halogatás és a menekülés csak egy kis ideig megoldás. Ébreszd fel a benned szunnyadó energiákat, amiket a sikerélmények még inkább fel fognak erősíteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Eléggé eluralkodhat rajtad a bizonytalanság. Egyáltalán nem érzed magadban azt a régi magabiztosságot, ami jellemzett eddig. Félsz a kudarctól, ezért remek lehetőségeket szalaszthatsz el, amik az orrod előtt vannak. Valamit kezdened kell magaddal, mert óránként változhat a kedélyállapotod. Valahogy kapcsold ki az agyad a hétvégén.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Elég érdekes hangulatban kerülhetsz a hétvégén, és nagyon főnökösködni szeretnél. Ha mindig mindenben dirigálsz a környezetednek, akkor jó néhány ellenséget szerezhetsz magadnak. Ezek nehezíteni fogják a céljaid elérését, mert a haragosaid mind ellened fognak dolgozni. Erre most semmi szükséged, szóval próbálj meg a háttérbe húzódni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kísért olykor a múlt, pedig ebben az időszakban nem lenne szabad mély sebeket felszakítanod. Néha úgy tűnik, hogy érzelmileg csalódott akarsz lenni. Gondolkozz el azon, hogy ebben van-e igazság. Meg kell találnod a boldogságot, mielőtt túl késő lesz. Muszáj leszel beszélni a közeli környezeteddel az érzelmi igényeidről.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás remek dolgokat tartogat a hétvégére. Lehet pontot tehetsz néhány otthoni ügy végére. Ma egy értékes, felszabadító beszélgetésben lehet részed, szóval keresd erre az alkalmat. Végre kaphatsz is értékes tanácsokat, nem csak te osztogathatod őket. Érdemes is lenne megfogadnod, és nem a saját fejed után menni.

Bak (december 22. - január 20.)

Kicsit más elképzeléseid vannak a jövőről, mint a hozzád közelálló embereknek, de ezzel nincsen semmi baj. Magyarázd el nekik, hogy min szeretnél változtatni, így elkerülheted a félreértéseket. Próbálj meg kimozdulni a rossz idő ellenére is, mert olyan izgalmas élményekben lehet részed a hétvégén, amik meghatározóak lesznek a számodra.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Minden a megszokott mederben halad, és nem igazán kell izgalmakra számítanod a hétvégén sem otthon, sem a munkahelyen, ha esetleg dolgoznod kell. Lehet már egy kicsit unod is a rutint, de ha így van, akkor tegyél ellene. Ki kellene próbálnod néhány új és szokatlan dolgot az életben. Igyekezz feldobni valamivel az estéidet.

Halak (február 20. - március 20.)

Folyamatosan járt az agyad mostanában és előfordulhat, hogy rossz döntéseket hoztál. Lehet közben egy olyan embert bántottál meg, aki nagyon fontos a számodra? Érdemes megbeszélni a problémákat a hétvégén, ha nem akarsz komoly kárt okozni a kapcsolataidban. Legyél mindenkivel megértőbb pár fokkal. Közben neked is minden pillanatban készen kell állnod a kompromisszumokra.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás