promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: valóra válik, amit kívánsz? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Remény: Álmodozol valamiről, valakiről, de a vágyaidért nem mersz lépéseket tenni? Pedig arra figyelmeztet a lap, hogy érdemes lenne. Elképzelhető, hogy valaki titokban rád vágyik, de túl félénk ahhoz, hogy kezdeményezzen. A kártya utalhat egy régi kapcsolat felmelegítésére. Mutathatja azt is, hogy hiába szeretnéd nagyon, hogy egy bizonyos dolog végre megtörténjen, még várni kell rá, még nincs itt az ideje. Egészségügyi kérdésnél bizakodásra ad okot a lap.

2. kártya jelentése:

Vágy: Épp itt az ideje tenni valamit azért, hogy megvalósuljanak az elképzeléseid, és végre megkapd, amire vágysz. Nem történik meg minden varázsütésre, ezért türelmesnek kell lenned, még ha közben el is bizonytalanodsz. Párkapcsolati kérdésnél a választottad elrejti valódi érzéseit, mert fél kimutatni azokat. Férfi kérdező esetében a kiszemelt nő nehezen elérhetőnek tűnik, de még nincs veszve semmi.

3. kártya jelentése:

Házasság: A kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az új munkahely vagy befektetés. Komoly elköteleződést mutat a lap, nem feltétlenül házasságot. Ha egyedülálló vagy, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy komolyak a választottad szándékai; lehet, hogy hamarosan összeköltözöl életed szerelmével. Titkos viszonyt is jelezhet, ami veszélyezteti a meglévő kapcsolatot.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás