promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 17: A Rák nagy marhaságot követhet el a mai napon, a Baknak pedig muszáj résen lennie, mert titkolnak előle valamit
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bika lehet nem ismeri be, pedig tanácsra lesz szüksége, míg a Mérlegnek nagyon távol kell magát tartania a pletykáktól. Igyekezz felhasználni a pozitív energiákat, amiket a bolygók sugároznak feléd, mert így még a gondikra is hamarabb találod meg a megoldást. Nézzük, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Nagyon jól kezeled a nehézségeket, szóval ne fogd vissza magadat. Fel tudod szabadítani a rejtett energiáidat, amivel olykor a lehetetlen is lehetséges. Hosszú távon úgysem tud senki lebeszélni arról, amit az egyszer a fejedbe vettél. Minden kényes helyzetből remekül ki tudod vágni magadat, de azért ne ess át a ló túloldalára a túlzott magabiztossággal.

Bika (április 21. - május 20.)

Úgy néz ki tanácsra lesz szükséged. Nem szereted ezt beismerni, elfogadni meg végképp, de jelenleg nem látod a fától az erdőt. Elmerülsz olyan részletekben, amikben nem kellene, és így nem tudsz előre haladni. Ha változtatásokon gondolkozol az életedben, akkor nem ártana pár dolgot előbb rendbe tenned magad körül.

Ikrek (május 21. - június 21.)

A figyelmed ösztönösen a gyakorlatias feladatok felé fog irányulni. Ez nem baj, mert jelenleg ezekből vagy jó. A kreatív éned most nem elég tüzes, és csak le fog fárasztani, ha túlságosan meg kell dolgoztatnod a fejedet. Végezd el azokat a dolgokat, amik kicsit monotonabbak, utána jöhetnek majd az új kihívások.

Rák (június 22. - július 22.)

Ne vágj bele túl lazán ebbe a napba, mert akkor valami nagy ostobaságot követhetsz el. Az univerzum arra ösztönöz, hogy vállalj picivel több felelősséget. Ne rajtad legyen a nyomás, hanem te gyakorold azt másokra. Ha nagyon szorul a hurok valamivel kapcsolatban, akkor tudod jól, hogy van segítséged, csak ne felejtsd el kérni.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne hagyd, hogy a jó dolgok elsuhanjanak melletted. Talán most a helyzet is úgy fog javulni, hogy sok mindent be fogsz tudni pótolni. Igyekezz kényeztetni magadat, még akkor is, ha sok a munka. Néhány dologban újra fel kellene építened magadat, és az azzal kezdődik, hogy megtalálod a belső nyugalmadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Le kell győznöd minden belső félelmedet. Fura lehet, amikor te megijedsz az előrehaladástól, pedig abszolút nem kellene. A szokatlan dolgok szorongást idézhetnek elő, de rájössz, hogy téged a kiszámíthatatlan többnyire csak motiválni szokott. A váratlan impulzusokat jól tudod kezelni, ha előveszed a rutinodat.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Olyan pletyka juthat a füledbe, ami az egész napodat felboríthatja. Mielőtt elrontaná a kedved, utána kellene járnod, hogy igaz-e egyáltalán. Nem szabad, hogy mindenben az érzelmeid vezéreljenek. Láss kicsit a fejeddel, és ne csak a szíveddel. Nem szeretsz rideg lenni, de olykor erre van szükség, ezt neked is be kell látnod.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Elég sok bepótolni valód van, és a munkád sem vár meg. Lehet lazítottál kicsit, amit nem lett volna szabad. Ha nagyon elengeded a gyeplőt, akkor később a nyakadba szakadhat minden. Még nem késő utolérned magad, és akkor egy kiegyensúlyozott hétre számíthatsz. Közben persze úgy intézz mindent, hogy legyen időd magadra.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Úgy néz ki csodás napod lesz, ha tudsz figyelni mindenre. Persze nem kell megerőltetned magad, mert rutinszerűen mennek a dolgok. Nincsenek megoldhatatlannak tűnő kérdések, problémák körülötted, sőt, ég egy jó hírt is kaphatsz. Ez pozitívan befolyásolhatja a heted további részét. Megérdemled a boldogságot, hát élvezd is ki.

Bak (december 22. - január 20.)

Jobban oda kell figyelned a körülötted zajló eseményekre. Úgy gondolhatod egy alaptalan pletyka jutott a füledbe, de mégis utána kellene járnod. A csillagok állása szerint egyáltalán nem baj, ha bizalmatlan vagy kicsit. Még olyan ember is titkolhat előled valamit, aki közel áll hozzád. Legyél résen minden tekintetben.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Alaposan meg kell tervezned a napodat, különben eléggé elcsúszhatsz a feladatokkal. Ha bonyodalmakba, vitákba ütközöl, akkor nyugodtan vállalhatod most a véleményed. Igazad van, de eleve jó meglátásaid is vannak. Pörgősen tudsz előrehaladni mindenben, szóval használd ki. A tempón olykor persze nem árt lassítanod – ne hajtsd túl magadat.

Halak (február 20. - március 20.)

Most könnyen felszínre kerülhet, hogy igazságtalanul hibáztatsz másokat. Lassan ki fog derülni a tévedésed, de lehet annyira megmakacsoltad magad, hogy még ezután se fogod tisztán látni a dolgokat. Könnyen el is veszíthetsz valaki fontosat az életedből, ha nem figyelsz oda. Meg kell tanulnod bocsánatot kérni, és továbblépni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás