promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – január 12: a magányos Skorpió szörnyűnek érezhet mindent, a Halak pedig meditációval tud előrébb jutni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlán zuhanást tapasztalhat a hangulatában, míg a Nyilas az éles logikájával szoríthat háttérbe mindenkit. A mai napon lehet nem kellene túl sokat kockáztatnod. Nézzük, hogy mit súg számodra a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma reggel sok inspiráló ötletet kaphatsz. Ne legyél lusta, és mindenképpen jegyezd le őket. Szükséged van a kreativitásra, mert sokszor nehezebben találod meg a problémák megoldását. Az önzetlenséged a csúcson van, de azért magaddal is foglalkoznod kell. Kibékíthetsz valakiket a környezetedben, amiből később te is hasznot húzhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Meg kell találnod azokat az embereket, akik segíthetnek neked megoldani a problémáidat. Vannak olyan ügyek, amikre nem mindig a barátok a legalkalmasabbak. Legyél kedves ma mindenkivel, mert ezt kamatostul vissza fogod kapni. Az érzelmi hullámvasutat mindenképpen állítsd le, mert csak elijesztesz vele mindenkit.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Sok feladat várhat ma rád, szóval érdemes minél hamarabb belevágnod a dolgokba. Néhány ügyet elhanyagoltál mostanában, és lehet nem is emlékszel rájuk. Apró dolgok ezek, mint például elmenni a postára feladni valamit, de ha a háttérbe szorítod, akkor később teljesen ki fog menni a fejedből. Legyen fejben minden teendőd.

Rák (június 22. - július 22.)

Jelenleg pokolian jól tudod ösztönözni a környezetedben lévő embereket, de közben magadról se feledkezz meg. Ha úgy érzed túl nagy rajtad a teher, akkor tarts egy apró kis szünetet. Akad, aki támadhat, de remekül meg tudod védeni az álláspontodat. Addig haladj mindenben, amíg a kezedbe nem kerül az irányítás.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ne lepődj meg, ha egy kis zuhanást tapasztalsz a hangulatodban. Ha sokat kell dolgoznod, akkor az is tesz róla, hogy ne legyen felhőtlen a kedved. Ha meg tudsz oldani valamilyen bonyolultabb gondot, az igazán fel tud tölteni. Keresd meg a heti legfontosabb célt, és igyekezz sikeresen befejezni. Üzleti és kreatív szempontból ideális lehet a mostani bolygóállás számodra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Jól forog az agyad, amit abszolút nem használsz teljes kapacitáson. Gondolj úgy rá, mint egy versenylóra, akinek kell, hogy vágtathasson. Ha nem érkeznek új kihívások, akkor lehet nem ártana létrehoznod pár sajátot. Most valóban kár tétlenül ülni. Ha mindent beleadsz ebbe az időszakba, azt meg fogja hálálni.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Néha az élet el tudja terelni a figyelmedet az igazán fontos dolgokról. Készíts egy listát a fejedben, és a kikapcsolódást se hagyd le róla. Már nagyon kiszabadulnál, de hamarosan ez is el fog jönni. Figyelj oda arra, hogy mindig szellemileg friss tudj maradni. Ha úgy érzed kezdesz besokallni, írj rá a barátaidra, mert ők vissza tudnak zökkenteni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Kicsit magányosnak érezheted magadat a gondjaiddal együtt. Pedig szívesen segít a környezted, ha elakadsz valamiben. Ne akarj egyedül megoldani mindent, mert az tényleg csak felesleges szenvedés olykor. Egy jó beszélgetésre is szükséged lenne már. Az egyik este ülj le valakivel, és meséld el neki mi nyomasztja a lelked.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Most elég éles a logikád. Ha valakit meg kell győznöd valamiről, akkor itt van az alkalom. Lehet nem vagy ügyvéd, de benned van a tehetség. A jelenlegi bolygóállás segíthet abban, ha a karrieredben szeretnél előrébb lépni. Figyeld, hogy hol kínálkoznak lehetőségek. Ha van párod, akkor ő jelenleg nagyon jó támaszod lehet.

Bak (december 22. - január 20.)

A mentális képességeidnek ma különösen élesnek kell lenniük, és a kommunikációddal sok embert le tudsz venni a lábáról. Úgy érezheted magadat, hogy a világ tetején vagy – élvezd is ki. Akár valamilyen új projektbe is belevághatsz. Igazán benned van az, hogy ki szeretnél szakadni a megszokott környezetből.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ma sok minden tud inspirálni, csak hát ezeket nehéz megtalálni. Neked kell rájönnöd, hogy mi az, ami előre tud lendíteni. Semmiképpen se lassíts, hanem igyekezz magasabb fokozatra kapcsolni. Rád fokozottan igaz, hogy ha hibázol, akkor kevesebb időd lesz korrigálni, szóval csak óvatosan. A barátaid támogatása nagy segítség lehet.

Halak (február 20. - március 20.)

Szeretnéd ma kizárni a világot, és egyedül maradni a gondolataiddal. Érdemes lenne időt szánni egy kis meditációra. Nem is lenne rossz, ha át tudnál gondolni pár dolgot, mert ezek segíthetnek a hétvégéig megoldani a problémákat. A csapatmunka most nem igazán megy, inkább magányosan tudsz jól teljesíteni.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás