promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Itt a 3 legcikibb dolog, ami a szexben megtörténhet
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tekintve, hogy mindannyian halandók és gyarlók vagyunk, könnyen előfordulhat, hogy nem minden megy annyira olajozottan, ami igaz lehet a szexualitásra is. A kellemetlen helyzetek márpedig bármely sarkon ott leselkedhetnek és nincs ez másképp az ágyban sem, azonban egy apró baki miatt nem biztos, hogy azonnal a világ másik felére kell költözni. 

 

Nos, megtörtént, és tudod mit? Ez teljesen normális, és valójában nem is akkora nagy ügy, mint amilyennek éppen megéled. Szóval. itt az öt legkínosabb pillanat az ágyban, és az is, hogyan hogyan kezelheted ezeket anélkül, hogy a világ másik felébe kellene költöznöd.

[[cikk]]

1. Túl gyorsan ér véget

Emlékszel, amikor Ross és Rachel először szexelnek, és nos, Ross szinte azonnal a csúcsra ér? Ez kínos és kissé kellemetlen, viszont a helyzet az, hogy a másik pont ugyanígy érez, szóval jobb, ha nem feszengsz miatta. 

Ha a dolgok hamarabb véget érnek, mint vártad, ne legyél nagyon szégyellős, nyugidtan kérdezd meg a párodat, hogy esetleg van-e kedve segítei neked is orgazmushoz jutni. A szex - általánosságban véve - egy kétirányú utca, és a legtöbbször mindenki szeretné, hogy a másik is elélvezzen. 

2. Az alakformáló ruha lekerül 

A legdögösebb ruhádban vagy, és nos, olykor ki ne fordulna segítségért a ruhatárához, hogy formásabbnak tűnjön. Ugyanez a helyzet, ha bodyt viselsz, és fogalma sincs annak, akivel együtt vagy, hogy mit kezdjen vele. 

Ne aggódj, itt van néhány lehetőség. Ha teljesen zavarban vagy, kérd ki magad a mosdóba és szabadulj meg az alsóruhától, így nem a partnered előtt kell megszabadulni tőle. Lássuk be, elég izgató, ha bizonyos ruhadarabok néha nincsenek.Ha ezt nem mered bevállalni, akkor sem annyira gáz a helyzet. Sok nő hord ilyesmit, hogy magabiztosabban érezze magát. Nevessetek egyet, aztán lépj tovább.

3. Soha nem ér véget 

Húsz perce volt orgazmusod, és lassan kezded úgy érezni magad, mint egy szexbaba, és bár valakinek, akivel már egy ideje együtt vagy, könnyebb azt mondani, hogy siessen egy kicsit, egyéb esetben kellemetlen lehet.  

Kérdezd meg a partneredet, hogy szeretne-e más pózt kipróbálni, így gyorsan leesik neki, hogy a dolgok egy kicsit tovább tart a dolog, mint szeretné, a pózváltás pedig segíthet neki is elpbb orgazmushoz jutni. Végül is, ez is egy jó módja annak, hogy valami újat kipróbálj - írja a The Every Girl

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás