promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 16: a Bika gigantikus hibát követhet el, de a Nyilast még jobban pofon csaphatja a jelenlegi bolygóállás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek türelmetlensége nagy gondokat okozhat, míg a Vízöntő döntései óriási hatással lesznek a közelgő ünnepi időszakra. Ne akarj a háttérbe vonulni és várd hátradőlve, hogy megoldódjanak a dolgok. Mutatjuk, hogy mire hívja fel a figyelmedet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma legszívesebben teljesen elvonulnál a világ elől. Igazából a kreatív energiád is így tudnak szabadon áramlani. Az ihlet mélyen benned van, csak kell egy kis magány, hogy elő tudjon törni. Most egyedül jobban tudsz koncentrálni, mint máskor, szóval bármilyen projekt is áll előtted, azt próbáld meg társak nélkül megoldani.

Bika (április 21. - május 20.)

Teljesen felesleges dolgokba ugorhatsz bele, amikkel lehet nem is kellene foglalkoznod. Maradj a fő terveidnél, és ne hagyd, hogy bármi kizökkentsen. Most nagyon nem jó, ha egy fenékkel több lovat akarsz megülni. Két ellentétes erő hat az életedre, azonban ne hagyd magadat összezavarni. A határozottságod lehet a kulcs, hogy előre tudj haladni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma sok múlik azon, hogy tudsz kommunikálni. Kicsi dolgokon tud felmenni nálad a pumpa, és eléggé türelmetlen lehetsz. A lassú felfogás egyenesen az őrületbe tud kergetni, de azért tudatosítsd magadban, hogy te se szoktál mindig a csúcson lenni. Legyél picit megértőbb mindenkivel, vagy ha nem is megy, akkor legalább maradj semleges.

Rák (június 22. - július 22.)

Sokat tud dobni a hangulatodon, ha változtatsz picit a környezeteden. Új bútordarabra vágysz, vagy lecserélnél valamit? Talán az is elég, ha csak átrendezed, vagy minimálisan feldobod azt a helyet, ahol sok időt töltesz el. A környezeted változása tükrözheti a benned zajló átalakulásokat is. Ne hagyd, hogy az ismeretlen bármiben visszatartson, sodródj az árral!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Sok dolog iránt fokozódik az érdeklődésed, ami új irányba terelhet. Ne fogd vissza semmiben se a haladásodat, és ne hagyd ezt másoknak sem. A testi, érzelmi és lelki egészséged helyre tud jönni, de ehhez mindenképpen ki kell zárnod a stresszt. Kerüld azokat az embereket és szituációkat, amik megbontják a nyugalmadat.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most olyan időszak jön, amikor nem szabad szerénynek lenned. Ha a háttérbe szorulsz, akkor nem fogsz tudni fentebb lépni, de még a saját dolgaiddal sem fogsz tudni rendesen haladni. Ha el akarnak nyomni, akkor legyél picit rámenős, de csak amennyire szükséges. Ez a határozottság át tud lendíteni a mindennapok problémáin.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Úgy néz ki egyre nyitottabb leszel, amit főleg magadnak köszönhetsz. A változás útján sétálsz, és semmiképpen sem szabad letérned róla. Elkezdenek feltámadni a pozitív érzelmeid, amiket a befordultságod picit elnyomott. Eleveníts fel régi szép emlékeket, és ha lehet, akkor éld át őket újra, csak más módon.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Sok kérdésre megtalálhatod a választ a közeljövőben, de ehhez neked is nyitottnak kell lenned. Kommunikálj bátran, és semmiben se fogd vissza magad. A közvetlenséged lehet most a kulcs, hogy változások induljanak be. Most nem csak mások, de a saját szükségleteidet, valamint vágyaidat is meg tudod érteni.

Nyilas (november 23. - december 21.)

A jelenlegi bolygóállás miatt ingadozhatnak az energiáid. Néha teljesen fáradtnak, gyakorlatilag lustának érzed magad, olykor meg kicsattansz az erőtől. Nemsokára érkezik egy kis változás, és te is ki fogsz virulni. Vissza fog térni a magabiztosságod, de addig se hanyagold el a feladataidat. Ha kell, tarts rövid szüneteket, hogy visszatérjen az életkedved.

Bak (december 22. - január 20.)

Ne hanyagold el a tehetségedet. A mostani bolygóállás sok kreativitást hozhat, amit jól kell használnod a mindennapokban. Ez teljesen helyre tudja rázni a lelkiállapotodat. Az apró sikerélmények fel tudnak tölteni energiákkal. Lehet a következő napokban nehezen tudsz majd kijönni azokkal, akik ellentmondanak neked. Ne legyél harapós, csak határozott.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Rajtad is múlik, hogy milyen lesz a következő időszak. A külső és belső hatások nagy felfordulást okozhatnak. Megvan benned a tehetség, hogy helyrerázz mindent, de céltudatosnak kell lenned, és jól kell fellépned. Olykor nem vagy elégedett önmagaddal, de vissza tudsz találni a helyes útra. Figyeld mások igényeit is, ne csak a sajátodat.

Halak (február 20. - március 20.)

A megérzéseid a csúcson vannak, így sok dolgot ki tudsz messziről szagolni. Nem is ártana bevetned ezt a képességedet, mert úgy néz ki a közeli környezetedben valaki elhallgat előled egy fontos dolgot. Jól és határozottan kommunikálsz, azonban törekedj arra, hogy megőrizd a békét. Ne szítsd feleslegesen a konfliktusokat.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás