promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 14: a Bika fel fog ülni egy érzelmi hullámvasútra, az Oroszlánnak azonban szerencsét jósolnak a bolygók
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Szűz a pénzügyek miatt akadhat ki, de mindenre van megoldás, míg a Vízöntő számára feltűnhet hamarosan a tökéletes partner. Ne felejtsd el, hogy a sors csak lehetőségeket teremt előtted, ha nem tudod őket kihasználni, az már a te hibád. Nézzük, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Sajnos nehezebben tudod összeszedni magadat reggelente. A hűvösebb decemberi időjárás is megkavarhatott picit, pedig muszáj leszel kialudni magad, különben egyre nehezebben fogod tudni elvégezni a rutin feladatokat is. Ez nem jellemző rád, de nem szabad, hogy felidegesítsen a dolog. Próbálj meg ma hamarabb nyugovóra térni.

Bika (április 21. - május 20.)

Érzelmi hullámvasutat jeleznek a bolygók. Eléggé zavarosak lehetnek az érzelmeid az elkövetkező időben. Hirtelen, ráadásul apróságok miatt gerjedhetsz haragra, és nagyon nehezen tudsz megnyugodni. Pedig nem fog ártani, mert a környezeted hosszú időre a szívére veheti a dolgot. Igyekezz megfékezni magadat, mert olyan dolgokat vághatsz mások fejéhez, amit nehéz lesz jóvá tenni.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Rendkívül sokirányú tevékenységbe fogsz hamarosan belevágni, vagy folytatni azt. Fontos dologról van szó, így próbálj összpontosítani a feladatra, és ne hagyd szétszóródni a figyelmed. Ha ügyes vagy, hamarabb a végére érhetsz, mint gondolnád. Utána úgy fogod érezni, hogy minden teher lekerült a válladról, és fellélegezhetsz.

Rák (június 22. - július 22.)

Néhány tevékenységben kapkodhatsz, ami nem túl jó. Lelkileg sem vagy teljesen a csúcson. Olykor meg kell várni, hogy néhány seb teljesen begyógyuljon. Ez nem a gyengeség jele, csak vannak dolgok, amiknek idő kell. Add meg magadnak, és ne siettess semmit. A mély beszélgetések jelenleg sokat segíthetnek.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A bolygók egy kis szerencsét jósolnak, ami igazán rád férne. Úgy érzed olykor, hogy egy helyben toporogsz. Már az is sokat segíthet, ha apró dolgokkal feldobod a napodat, mert ezek megadhatják a kellő motivációt a kellemetlenebb feladatokhoz. Viszont ne seperj semmit se a szőnyeg alá, az nagyon rossz megoldás.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Keményen dolgozol, hogy minden célodat el tudd érni. Nem ártana már egy kis jövedelemnövekedés, de a jelenlegi helyzetben erre még várnod kell picit. Senki sincs könnyű helyzetben, szóval te se legyél türelmetlen. Nehezen tudsz ellazulni, pedig valahogy ki kell magadból adnod a stresszt és a feszültséget, ami eléggé felhalmozódott benned.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Egy közeli barátod vagy rokonod kereshet meg. Ne utasítsd vissza, ha segítségre van szüksége, mert végül te is jól fogsz járni a dologgal később, és a lelkiismereted is tiszta lesz. A nagyvonalúságod kifizetődő lesz a jövőben, ne aggódj. Szükséged lenne egy kis pihenésre, feltöltődésre, az estét próbáld meg csak magadra áldozni.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma hatalmas lehetőségek találhatnak rád. Nem szabad haboznod, és élned kell velük. Ha így teszel, akkor minden egyenesbe kerülhet körülötted. Legyél nagyon figyelmes, és semmit se szalassz el, észre fogod venni az árulkodó jeleket magad körül. Vigyázz, mert valaki pletykát kezd terjeszteni rólad, de nem szabad vele foglalkoznod, így simul el a leghamarabb a dolog.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ha nincs valami legbelül, ami nyomaszt, akkor remek hangulatod lehet. Szívesen vagy emberek közt, és értékes információkra is szert tehetsz a társaságban. Most azokat is le tudod venni a lábukról teljesen, akik vonzódnak hozzád. Hamarosan új kihívások jönnek, szóval élvezd ki ezeket a pillanatokat.

Bak (december 22. - január 20.)

Úgy érzed a magánéleted teljesen rendben van, de mégis feszültség lehet a lelkedben. Elfojtasz egy olyan régi sérelmet, amit még mindig nem tudtál kiadni magadból. Próbáld megtalálni az okot, és utána ne hagyd elburjánzani, hanem szüntesd meg. Néha ezekre is figyelned kell, hogy minden tökéletes legyen körülötted. Egy baráti beszélgetés is sokat segíthet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Figyelj oda, hogy vonzó legyél, és belül is éleszd fel a legjobb oldalad. A bolygók szerint hamarosan feltűnhet a potenciális partner, aki igazán illik hozzád. Akkor se kellene neki hátat fordítanod, ha már van valakid, mivel egy mély barátság is kialakulhat az egészből. Közben igyekezz felszabadítani magad, mert fásult vagy az utóbbi időben. Persze ez kicsit betudható az időjárásnak is.

Halak (február 20. - március 20.)

Nagyon jól megy ma neked, ha kényes és váratlan helyzeteket kell kezelni. Kicsit furának fogod érezni, de te is tudod, hogy ez nagyon is remek dolog. Jól forog az agyad, szóval ne engedd, hogy bármilyen probléma az utadba álljon. Egy kis kreativitás, és már meg is oldottad őket. Most ne engedd, hogy az érzéseid befolyásoljanak, a szabályok és a logika vezéreljen, ha döntéseket hozol.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás