promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Putyin gigászi csapásra készülhet, aggasztó dolgokat mondott a NATO főtitkára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jens Stoltenberg szerint az oroszok jövőre kemény támadásba kezdhetnek.

Hiába reménykedik szinte az egész világ abban, hogy hamarosan végre véget érhet a több hónapja tartó orosz-ukrán háború, sajnos egyelőre úgy tűnik, hogy a békekötés esélye egyre kevesebb. Magyarország is nyögi a háború hatásait, az emberek pedig alig tudják elhinni, hogy még mindig nincs vége Putyinék konfliktusának – ami a jelek szerint napról napra csak egyre feszültebb lesz.

A legtöbben attól félnek, hogy hamarosan atomfegyverek kerülnek bevetésre, és kirobban a harmadik világháború, de a rendszeres fenyegetődzések ellenére szerencsére itt még nem tartunk. Jelenleg mindenki Putyint és az orosz hadsereget figyeli, hogy mit csinálnak, mi a tervük, a NATO főtitkára, Jens Stoltenberg pedig úgy gondolja, hogy jövőre sokkal rosszabb lehet a kialakult helyzet.

Jens Stoltenberg szerint az oroszok éppen összeszedik magukat, hogy jövő tavasszal egy nagyobb, keményebb támadást indíthassanak. A NATO főtitkára elmondta, hogy ha rosszabbra fognak fordulni a dolgok, az valóban nagyon rossz lesz, és az sem elképzelhetetlen, hogy majd a NATO is becsatlakozik a háborúba – vagyis egy jóval nagyobb konfliktus alakulhat ki ebből, ez pedig elég aggasztó.

Ez persze még bőven elkerülhető, de úgy tűnik, hogy Jens Stoltenberg fel van készülve a legrosszabbra is, vagyis arra, hogy nemcsak Oroszország és Ukrajna fog háborúzni, hanem más országok is becsatlakoznak – minden bizonnyal Ukrajna oldalán, hiszen a NATO főtitkára mindenkit arra biztat, hogy támogassa az ukránokat, hiszen itt a szabadság miatt folyik a küzdelem.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás