promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ezt a pózt élvezed a legjobban a horoszkópod szerint
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Akár megtaláltad már, akár nem, mindenkinek megvan a kedvenc szexpozíciója. Igaz, néha egy időbe, kísérletezésbe, vagy éppen és kínos babrálásba  telhet mire rájössz, mi az, ami neked a legjobban bejön. 

Az asztrológia rávilágíthat, hogy mindannyiunknak menyiféle különböző személyiségjegyei vannak, az alapján, hogy milyen csillagjegy alatt születtünk. Arról már kevesebben beszélnek, hogy mindez alakítja a libidónkat, ahogy at is, hogy mit szeretünk az ágyban és mit nem.

"Az igényeid megértésével jobb szexuális életet élhetsz, és olyan partnereket választhatsz ehhez, akik megfelelnek az egyéni szexuális étvágyadnak"

- mondta a Sheknows-nak Nicolas Aujula asztrológus. Hozzáfűzte, ha megérted a csillagjegyedet, akkor végül megérted szexuális vágyaidat és szükségleteidet, beleértve a kedvenc szexuálispózodat is. 

Kos

„A Kos tüzes és forróvérű a lepedőakrobatikát tekintve” – mondja Aujula.

Imádnak üzekedni. Nekik szórakozás megszerezni vakit és örömöt éreznek, ha sikeres a hódításuk. Őket nem igazán lehet elcsábíani, mert a legnagyobb csábítók és átveszik az irányítást, amint lehet"

- fűzte hozzá az asztrológus, aki szerint a kosnak a legjobb szexpozíció a Reverse Cowgir,l, mert szeret irányítani és átvenni az irányítást a partnere felett.

Bika

„Földös érzékiséggel és buja libidóval rendelkezel, amely lassú és egyenletes lángon parázslik” - fogalmazott Joanne Madeline Moore asztrológus, a Love and Sex Signs szerzője.

„Azt szereti, ha a szex egyszerű és kényelmes és nem kell kísérletezgetni”

- részletezte és arról is beszélt, hogy a Bikák igazán imádják a Misszionárius pózt, ugyanis őket a minőség jobban érdekli a mennyiségnél.

Ikrek

A hűség nem könnyű a kacér Ikrek számára az azstrológus szerint..

„Szeretsz szeretkezni sokféle emberrel, sokféle helyen és pozícióban. Ahhoz, hogy egy szexuális kapcsolat hosszú távon fennmaradjon, olyan partnerre van szükséged, aki kielégíti lelki és fizikai étvágyát is”

- mondta, és azt is elmondta, hogy a legjobb szexpozíció az Ikreknek, ha felemeli a lábait szex közben, így mélyebb a behatolás, nem érzi magát bezárva és nem kezd el szex közben unatkozni. 

Rák

A rákok gondoskodóak és érzékenyek, akiket az érzéseik, nem pedig a nyers szexuális késztetések vezérelnek” – mondja Aujula.

„Számukra a szexnek megnyugtatónak és táplálónak kell lennie. A rákok nem igazán keresik a teljesítményt, inkább az érzelmek vezérlik őket, és mély szexuális intimitásra vágynak"

- fejtegette. Szerinte a Ráknak a legjobb szexpozíció az Ülő tehenészlány, mert kapcsolódnia kell a szeretőjéhez, és ez a pozíció mély intimitást és biztonságot ad neki. 

Oroszlán

„Az oroszlánok szenvedélyesek és merészek, akik rendkívül játékos szeretők” – mondja Aujula.

„Kreatívak, romantikusak és szórakoztató velük lenni. Egyetlen éjszaka sem lesz vele ugyanolyan. Az erős vadászösztönnel rendelkező Oroszlánok igyekeznek irányítani és átvenni az irányítást. Szóval számíts rá, hogy a hálószobában sok harapással, vakarással és új pozíciók kipróbálásával dobnak majd el"

- mondta. Az azstrológus szerint a legjobb szexpozíció az Oroszlánnak a Kutyapóz, mert az megszólítja állati és ősi ösztöneit a vad szexhez, ahol felfedezheti valódi szexuális erejét.

Szűz

Moore szerint a Szűzek a szexet az egészségük és fitneszprogramjuk részének tekintik.

„Enyhíti a stresszt, emeli a pulzust és elősegíti a jó közérzetet. Az önuralom az erőssége, és hajlandó időt és energiát fektetni a bonyolult technikák tökéletesítésére"

- ecsetelte az aztrológus. Szerinte a Szűznek a Kanca a legjobb szexpozíció, mert azt sokat kell gyakorolni, mire skerül összehozni. 

Mérleg

Aujula szerint a Mérlegek szeretik a harmóniát és az esztétikát.

„Élőnek érzik magukat, amikor szexelnek, és valóban mindent tudnak a szerelemről. Mivel szeretik az embereket, elhanyagolhatják saját szükségleteiket a szeretőikért"

- fogalmazott és azt is elmondta, hogy a Mérlegeknek a A legjobb szexpozíció: Erotic V, mert lehet közben csókolózni.

Skorpió

"A Skorpiók mélyen szenvedélyes és energikus jegy, amely erős szexuális energiát áraszt, amit mások is érezhetnek" - mondja Aujula.

„Könnyen elcsábíthatóak, érzelmi és fizikai kapcsolatra van szükségük ahhoz, hogy elégedettek legyenek. Ez nem mindig a tettről szól, hanem az intimitás szükségességéről. Számíts rá, hogy feszegetik a határaidat, és új magasságokba visznek, beleértve a rengeteg kísérletezést és akár a kikötözést is”

A legjobb szexpozíció: 69, állva. Mert itt felfedheti valódi szexuális természetét. 

Nyilas

"Az állatöv szexuális vándora, egy tüzes szerető, akinek szenvedélyét a hajsza izgalma fokozza" - mondja Moore.

"Energikus és kalandvágyó partner, de lehet türelmetlen, túlbuzgó és nem szereti a vontatott előjátékot"

- részletezte. A legjobb szexpozíció a Felajzott íj. 

Bak

Moore szerint a Bakok „buják, földiek és kitartóak. Lassan melegszik be, és csak ha igazán megbízik a partnerében, akkor tudja teljes mértékben átadni magát a szexualitásnak.

A legjobb szexpozíció, amikor egymás ölében ülve csináljátok, mivel konzervatív a szexuális ízlése.

Vízöntő

„Nagyon kísérletező, és szívesen fedezi fel a szexuális mainstreamen kívül eső területeket” – mondja Moore.

"Kíváncsi, innovatív és nem szokványos, olyan játék vagy, hogy bármit, bárhol legalább egyszer kipróbálj"

- magyarázta az azstrológus. 

Legjobb pozíció: A talicska, mert az izgalom minden kényelmet felülír a Vízöntő világában. 

Halak

Mivel a Halak jegyűek érzékenyek és álmodozók szexuális vágyuk attól függ, hogy mennyire tudnak kapcsolatot teremteni partnerükkel.

"A fogékony Hallakkal való szex valóban összetartó élmény lehet testben és lélekben. Szeretnek simogatni és szép szavakat suttogni a partnerül fülébe"

A legjobb szexpozíció a Halaknak a Hajlékony kanál, mert itt szelíden, romantikusan, különösebb erőfeszítés nélkül kerülhetsz nagyon közel a másikhoz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás