promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – december 7: az Ikreknek misztikus energiát adhatnak a bolygók, míg a Nyilas felé szerencsét sugároznak, amit muszáj kihasználni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Ráknál néhány ember kihúzhatja a gyufát, a Skorpiót pedig az apróbb problémák is ki tudják borítani. A mai napon a türelem, mint taktikai elem rengeteg csillagjegy segítségére lehet. Lássuk, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp! 

Kos (március 21. - április 20.)

A szilárd, megalapozott, és stabil elképzelésedet ma valamilyen támadás érheti. Valaki, akinek erős egója van léket üthet egy gondosan kitalált terved hajóján. Próbálj meg kitartani a tények mellett, és ne engedd, hogy bármitől is elvegyék a kedved. Felesleges egy kemény szócsatába beleállnod, inkább legyél alázatos, mert így érheted el a legnyugodtabban a célodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Előtérbe kerül a gyengédebb természeted, amit a környezeted igazán értékelni fog. Olykor a felhők között jársz, de azért vigyázz az álmodozással, nehogy a munkád, vagy a napod rovására menjen. Amikor persze kikapcsolódásra kerül a sor, akkor hagyd, hogy a fantáziád mutassa az utat. Kerüld azokat az embereket, akik rád akarják erőltetni a negatív energiákat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Neked most kivételesen elég jó kis lökést adhatnak a bolygók. Nagy előrelépéseket tehetsz egy hosszú távú projektben. Közben vigyázz arra, hogy semmiben se diktálj gyilkos tempót. Azt hiszed így hamarabb célt érsz, de abszolút nem. Lemeríted magad, aztán kicsúszik a lábad alól a talaj. Megfontoltan, és egyensúlyra törekedve haladj előre. Gondold át, hogy ki hol tud neked segíteni.

Rák (június 22. - július 22.)

Figyelj oda, hogy ne függj attól, amit mások mondanak. Ma néhány ember kihúzhatja nálad a gyufát, és olyan dolgokat akarhat rád erőltetni, aminek valóban semmi értelme. Magyarázd el szépen, hogy te miképp gondolod, de semmiképpen se legyél agresszív. Nem szabad, hogy a végtelen türelmed elfogyjon, szóval töltődj fel valahogy, és kerüld a konfliktust.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Ha úgy érzed, hogy valami nem stimmel, és rossz úton jársz, akkor ne akarj másokat is magaddal rántani. Úgy néz ki ezt a küldetést egyedül kell teljesítened. Meg fogod találni, miképp legyél hatékonyabb és hamarosan a plusz terheket is le fogod tudni dobni a válladról. Azért kell egyedül csinálnod, mert az önfelismerésed fog a legtöbbet segíteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Nehezen tudsz megbirkózni azokkal az emberekkel, akik elhatárolódnak tőled, vagy éppen összezavarnak. Ez a zűrzavar elég fertőző lehet, és meg tudja mérgezni a napodat. Legyél határozott, és próbáld bevetni a logikádat. Ha értelmesen érvelsz, senki se fog tudni vitába szállni veled. Ne erőltess semmit, csak legyél természetes.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Rajtad is múlik, hogy ennek a napnak milyen légkört tudsz teremteni. Benned van a vezető, szóval irányítani tudod az embereket, és fel is tudod őket dobni. Vedd kézbe a dolgokat, ha nem olyan mederben folyik valami, ahogy te szeretnéd. Közben segíts másokon, de csak akkor, ha a saját dolgaiddal végezni tudtál.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nehezen akarsz ma felelősséget vállalni, pedig nem fogod tudni mindenben elkerülni a stresszt. Figyelj oda, mert jelenleg az apróbb problémák is ki tudnak borítani. Tudnod kell, hogy mindenre van megoldás, még ha kacifántos út vezet is hozzá. Hagyd, hogy az elméd és a tested nyugodt legyen. Ha megvan ez az állapot, csak utána pörögj fel.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne siess, még akkor sem, ha valamilyen határidő szuszog a nyakadba. A kapkodás most nagy ellenséged lehet. Engedj időt magadnak, hogy mindent rendesen át tudj gondolni. Ha higgadt vagy, akkor a belső erőd hangosan és tisztán meg fog tudni mutatkozni. A bolygók szerencsét ígérnek, hogy ne gördüljön közben plusz akadály az utadba.

Bak (december 22. - január 20.)

Az érzelmi energiáid nem tudnak jelenleg a helyükre kerülni, ami hangulatingadozásokat okozhat. Készülj fel, hogy ma a közeli környezeted is nehezebben fog kijönni veled. Most a világ összes tudása sem felelne meg neked. Gondold végig, hogy mi tud kirántani ebből. Engedd el egy picit a valóságot, és szabadulj ki a mindennapi élet mozgalmas tempójából.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok volt a teher rajtad mostanában, szóval ideje lenne a gondokat pici időre háttérbe szorítani. Kényeztesd magad valami különlegeséggel: ínyenc étel, új ruha, vagy valami eszköz, amire már régóta vágytál. Nem szabad megfosztanod magadat ezektől a dolgoktól, mert akkor teljesen be fogsz sokallni. Helyezd magadat végre szinkronba az élettel.

Halak (február 20. - március 20.)

Próbáld meg ne csak a saját érdekeidet nézni, amikor másokkal foglalkozol. Kicsit az önzőség eluralkodhat rajtad. Tudod jól, ha a környezeted észreveszi, akkor elfordulhatnak tőled kis időre. A határozottságod közben nem ismer határokat. Minél energikusabb vagy, annál több ajtón tudsz áttörni. Legyél azért türelmes, nem kell mindenben elsőnek lenned.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás