promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Bizonyíték is van rá, hogy Meghan Markle élete valóban veszélyben forgott, amikor Londonban élt
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A királyi védelemért volt felelős Neil Basu, aki a Metropolitan Police terrorelhárítási egységének legmagasabb rangú tisztje még 2018-ban. Pont abban az iőszakban, amikor Meghan Markle elég sokat tartózkodott Londonban. A volt vezető most elmondta, mi igaz abból, hogy Meghan Marklet akkor valós veszély fenyegette. 

Bár könnyű lenne pasztellszínű illúzikóba ringatni magunkat és elhinni, hogy Meghan Markle élete Londonban éppen olyan káprázatos volt, mint egy tündérmese, most úgy tűnik, hogy a valósághoz ennek semmi köze - írja a People. A Channel 4 News-nak adott új interjújában a Metropolitan Police terrorelhárítási osztályának korábbi vezetője azt mondta, hogy Sussex hercegnőjét valódi fenyegetés érte, amíg az Egyesült Királyságban élt.

Neil Basu egy kedden mondott le tisztségéről a Metropolitan Police speciális műveletekért felelős biztosának helyettesi pozíciójáról. Az 54 éves Basu 30 év után távozik, most pedig inetrjút adott. A kérdésre, hogy hogyan jellemezné a fenyegetéseket, amelyeket Meghan Harry kapott, úgy felelt:

"Nos, undorító és nagyon is valóságos"

- válaszolta Basu, és a szélsőjobboldali terrorizmust az ország "gyorsan növekvő fenyegetésének" nevezte. AZtán újabb kérdés következett arról, hogy ezek a fenyegetések menyire voltak komolyan vehetőek, amire azt mondta, komoly és hiteles fenyegetésekről volt szó. Arra a kérdésre, hogy Sussex hercegnőjének életét valóban fenyegették-e többször is, Basu ijesztő választ adott.

"Természetesen. Voltak csapataink, akik kivizsgálták az ügyet. Az emberek ellen pedig eljárás indult a fenyegetések miatt"

- mondta. Basu állításai egybevágnak Harry herceg korábbi megjegyzéseivel, amelyek szerint nem érzi magát biztonságban az új családjával az Egyesült Királyságban, miközben folyamatosan pereskednine kellett azért, hogy rendőri védelmet kapjanak külföldön.

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás