promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: megtalálod a megoldást a mostani problémádra? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Házasság: Áldás van a mostani helyzeten, a kérdéses helyzet tartósságára utal, legyen az kapcsolat, új munkahely vagy befektetés. Ha épp nincs párod, lehet, hogy találkozol valakivel, akivel hosszú távú kapcsolatot alakíthatsz ki. Ha már párkapcsolatban élsz, tudd, hogy megbízhatsz a kedvesedben.

2. kártya jelentése:

Üzenet: Nagy változásokat hozó üzenetet kaphatsz. Fontos információ birtokába juthatsz, amit ügyesen kell használnod. A lehetőség adott, hogy megoldást találj a jelenlegi problémádra. Azt is mutatja, hogy most nem szabad kényelmesen hátradőlni, mozgásban kell maradni, tenni kell azért, hogy jól alakuljanak a dolgok. Szerződéskötésre, üzlet lebonyolítására ideális a mai nap.

3. kártya jelentése:

Kevés pénz: Figyelned kell a kiadásaidra, ellenkező esetben komoly anyagi gondok várnak rád. A kártya azt is jelzi, hogy talán nem értékeled eléggé a meglévő javaidat, kapcsolataidat. Esetleg a párkapcsolatodból hiányzik valami, amit érdemes átbeszélni, nehogy komolyabb mosolyszünet legyen a vége. Érdemes elgondolkodni, hogyan tudnád erősíteni azokat a területeket az életedben, amik javításra szorulnak.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás