promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Árpa Attilán sem sok minden eredeti, ezeket a szépészeti beavatkozásokat végezték el rajta, hogy formába hozzák
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színész már A Nagy Ő előtt sem hanyagolta el magát.

Az 51 éves Árpa Attila szereplése A Nagy Ő ötödik magyarországi évadában sokakat meglepett. A korosodó, kissé testesedő, elvált, és már gyermekkel is rendelkező férfi valóban szokatlan választás a TV2 részéről, de a párkereső reality eddigi epizódjai inkább kellemes meglepetést okoztak, hiszen a macsó lovag érzékenyen és intelligensen viszonyul a hölgyekhez és a helyzethez.

Árpa szemmel láthatólag igyekezett formába hozni magát a műsorra, valószínűleg ledobott jó néhány kilót, és eddig úgy tűnik, hogy jól bírja a harmincas-negyvenes éveikben járó nők jelentette megpróbáltatásokat. Persze, a hiúsága nem is engedte volna, hogy lepukkantan érkezzen a villába, a haján például már egy évtizede beavatkozást végeztek el.

„Kezdtem megbarátkozni a gondolattal, hogy Bruce Willis-féle szerepeket fogok vállalni a következő években. Ekkor jelent meg a műtét lehetősége előttem, megcsináltattam, s pár hónapra rá egy országos tévében ugrálgattam és énekelgettem”

– adott hírt akkor a Velvet is arról, hogy a színész hajbeültetésen esett át, vagyis a tincseiből átcsoportosítottak oda, ahol kevesebb volt. A plasztikázást eddig kerülte, csak dermarolleres kezelést kapott, amely során egy apró tűkkel borított eszközzel kollagént juttatnak a bőrbe. Kifejezetten A Nagy Ő kapcsán pedig szálbehúzást végeztek el az arcán, ami a nyilvánossá tett videó alapján meglehetősen szörnyűnek tűnik, bár valójában nem az.

„Árpa Attila COG szálakat kapott. A szálak fő alkotóeleme felszívódó, emberi szövetekkel kompatibilis polimer, amely fokozza a bőr saját kollagén termelését és segíti új kollagén kötegek létrehozását. Előnye, hogy nemcsak a bőrt, hanem a szöveteket is megemeli, tartós megoldást nyújtva a 35 év feletti öregedési jelek csökkentésére”

– olvasható a beavatkozás helyszínéül szolgáló magánklinika honlapján.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás