promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Az úrinő is lehet szajha" – furcsa dolgokról filozofált Árpa Attila, aki magát nárcisztikus szociopatának tartja
Borítókép:  TV2 (screenshot/A Nagy Ő)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagy és fontos beszélgetés hangzott el a TV2 párkapcsolati műsorában.

A Nagy Ő-ben minden megtörténhet, hiszen bár Erika nem kapott rózsát november 24-én, a csütörtöki adásban mégis visszatérhetett. Szerkesztői csavar, mert túlságosan laposodni kezdett a műsor? Bár ez nem annyira a magyar színészen és produceren múlik, hiszen még a szakmáját is próbálta belevonni a műsorba, és egy randi alkalmával az egyik lányt moziba vitte, hogy megnézzék a klasszikus filmek klasszikusát, a Casablancát. Az más kérdés, hogy a vártnál is silányabb lett a film fogadtatása.

A legutóbbi adásban azonban a hirtelen újra versenybe kerülő Erikával mehetett el Árpa egy randira, és meglepően nagy témákba bonyolodtak bele. Talán a közös dézsafürdőzés hozta ki belőlük az eddig elnyomott szexuális vágyat, de a vacsorán majdnem minden téma e köré tornyosult fel. Kiderült, hogy Erikának elég erős véleménye van a saját neméről:

„Régen azt gondoltam, hogy nagyon konzervatív vagyok, aztán rájöttem, hogy nem. Azt gondolják a nők, hogy az úrinő az úrinő, de az úrinő az lehet szajha is. Tehát egy nőben minden benne van, azt gondolom."

A magát nárcisztikusnak és szociopatának tartó producer ezekkel mind csak egyetérteni tudott, és már-már lelkesen kezdte el magyarázni azt is, a beszélgetés elején, hogy ő mit néz meg egy nőn.

„Nem az a típus vagyok, aki először a feneket vagy a mellet, vagy a kezet, vagy a szemet nézi. Ennek a néhány évtizednek köszönhetően, és némi tapasztalattal az élet és a nők terén, talán kialakítottam egy szenzort. Egy gyors szkennelés fut végig ilyenkor a nőn, és egy pillantás alatt szerintem sok mindent észre tudok venni rajta. Nézés, testtartás, smink, mű vagy nem mű…"

– kezdte Attila, mire Erika rögvest azt kérdezte, hogy azért, mert nem szereti a mű dolgokat?

„Nem, azzal nincsen gondom, pláne a mai világban, hogyha egy nő attól jobban érzi magát, akkor legyen rajta mű. De ha nagyon sok a mű rajta, akkor annak van egy oka. Ezzel sincsen semmi gond, mert előbb-utóbb eljön az a pont, amikor a műszempilla, a push-up melltartó, a hajhosszabbítás, a magassarkú és a műköröm lekerül, és akkor látjuk meg az igazi nőt"

– válaszolta A Nagy Ő, és olyan hangsúlya volt az egésznek, hogy talán most bele fog menni egy mélyebb és fontosabb témába: például abba, hogy általában a mű dolgok mögött erős önbizalomhiány áll és önmagunk el nem fogadása, amihez még a társadalmi, és az online-on történő elvárások nyomása is párosul, de nem így történt.

Mindenesetre néha az ilyen témák egy kicsit azért megdobogtatják az emberek szívét, hogy azért TV ide vagy oda, ilyen műsorok ide vagy oda, de látszólag be lehet iktatni egy kis komolyságot is. S hogy Erika kap-e rózsát ezek után? Azért még egy kicsit izgulni kell.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás