promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 19: az Oroszlán anyagi gondjai végre megoldódhatnak, a Skorpiónál pedig váratlan szerencseszéria indulhat be
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek jobban járna, ha hamarabb vágna bele ebbe a napba, a Szűznél pedig lehet valamilyen jelet akarnak küldeni a bolygók. A hétvégén is muszáj megtalálnod az egyensúlyt, szóval nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ma nagyon tudsz aggódni mások érzései, problémái miatt. Egyre jobban fel fog törni az empatikus oldalad. Nyugodtan hallgasd meg őket, de nem szabad nagyon a szívedre venni semmit, még akkor sem, ha a közeli környezetedről van szó. Muszáj megtartanod a kellő érzelmi távolságot, mert különben rossz döntéseket hozhatsz.

Bika (április 21. - május 20.)

Szép eredményeket érhetsz el, és most itt nyilván a munkahelyeden kívüli dolgokra kell gondolni. Próbáld meg odatenni magad, bármilyen kisebb feladatról is van szó, mert minden apró siker pozitív energiákkal tölt fel. Ha önállóan dolgozol, akkor a kreativitásod lehet kifizetődő. Lehet olyan ötleted támad, a mai napon, ami nagy változásokat hozhat az év maradék részében.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Lehet jobban járnál, ha kicsit hamarabb kezdenéd a napot a lustálkodás helyett. Ekkor tud gördülékenyen menni minden. Magad körül is biztosan elhanyagoltál néhány dolgot, amit nem ártana rendbe tenned. Ha felpörögtél és túl vagy mindenen, utána már nyugodtan hátradőlhetsz. Este akár ünnepelhetsz is egyet, persze csak ha tényleg aktív voltál.

Rák (június 22. - július 22.)

Úgy néz ki végre befejezhetsz valamit, amit már régóta szerettél volna. Lehet az egyik projekted, vagy célod, a lényeg, hogy nagy teher fog lekerülni a válladról, ha pontot teszel a végére. Nehezebben tudod még mindig kimutatni az érzelmeidet, bár nem is nagyon szereted. Valakinek, aki közel áll hozzád viszont megnyílhatnál. Legyél végre elégedett!

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nehezen tudod rávenni magad arra, hogy ne az anyagi dolgokkal foglalkozz. Ezeket rendezned is kell, de figyelj, hogy ne ekörül motoszkáljon minden gondolatod. Szép lassan meg fog oldódni minden, így nem szabad feleslegesen stresszelned magad. Próbálj meg a kapcsolataidra figyelni, mert nagy örömet okozhatnak neked a szeretteid.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A közeljövőben előfordulhat, hogy egyre többet fogsz álmodni. Ezekből furcsa érzésekkel ébredhetsz fel. Lehet valamilyen útmutatást szeretnének adni neked a bolygók? Nem ártana azonnal lejegyezned ezeket, különben el fogod felejteni. Hátha felfedezel bennük valami apró jelet, ami a segítségedre lehet valamilyen döntésben.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Az lenne a legjobb, ha ezen a hétvégén igyekeznél nyitni a világ, és más emberek felé. A sok kommunikációtól rengeteg friss dolog és érzelem törhet fel benned. Most derülhet ki az is, hogy néhány területen több van benned, mint gondolnád. Lubickolj ebben, és engedd, hogy átjárjanak a pozitív energiák.

Skorpió (október 24. - november 22.)

A szerencse a te oldaladon áll a mai nap folyamán, szóval ne félj, nem fog semmilyen kellemetlenség érni. Egy bizonyos ügyben meg is sejthetsz valamit, ami a te malmodra hajthatja a vizet. Lehet, valaki el akar valamit hallgatni előled. Próbálj meg több szünetet tartani, az este pedig a feltöltődésé legyen, mert nagyon ki vagy merülve. Egy pici buli persze belefér.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Eléggé ki vagy merülve, szóval a hétvégén próbálj meg minél többet pihenni. Ne aggódj, az erőfeszítések, amiket az előhaladásodba, valamint az akadályok leküzdésébe fektetsz, azok hamarosan meg fognak térülni. Kerüld a negatív embereket, és próbáld ki mindenből a legtöbbet kihozni. Ez hozzáállás alapból is fontos lesz az év vége előtt.

Bak (december 22. - január 20.)

Nem találjátok mostanság a partnereddel, vagy valamelyik barátoddal a közös hangot? A bolygók szerint nem ártana jobban nyitnod a környezeted felé, és elmélyültebben kommunikálnod. Minden nehézséget le tudtál győzni eddig, szóval nem szabad megijedned semmilyen új akadálytól. Közben irányítsd, de ne rejtsd el az érzéseidet.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha nem kell ma dolgozni menned, akkor se húzd a fejedre a takarót egész nap. Nagyon fel tud dobni, ha beleveted magadat valamilyen ház körüli munkába. Gondold végig mit hanyagoltál el az utóbbi időben. Neked is színesítheti a lelked, ha helyrerázod picit a környezetedet. Csináld könnyedén, és ne akarj mindent egyszerre elintézni.

Halak (február 20. - március 20.)

Fogadj meg egy jó tanácsot, és ne akarj mindent egyedül elintézni ma. Olyan nehézségekbe ütközhetsz, amelyek segítséget igényelnek másoktól, amiket fogadj is el. Benned van a magányos farkas, de ezt próbáld meg félretenni a haladás érdekében. Ne kapkodj semmiben, hanem a türelem legyen ma a jelszavad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás