promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 18: a Kos életében nagy fordulat jöhet, a Vízöntőt pedig alaposan becsaphatják
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Rák most nehezebben tud kijönni az emberekkel, a Szűznek pedig csak sodródnia kellene az árral a hétvége előtt. A legtöbb csillagjegy épp az ellenkezőjét fogja azzal elérni, ha görcsösen akar valamit. Nézzük, hogy mire figyelmeztet a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szívesen segítesz mindenkinek, akinek szüksége van rá. Ez az a dolog, amit nagyon szeretnek benned, de figyelj oda, hogy közben ne hanyagold el saját magadat sem. Annak ne segíts, aki abszolút nem érdemli meg, vagy tudod, hogy sose fogja viszonozni. A közelgő hétvégén rád fog találni a szerencse, ami fordulatot is hozhat az életedben. Készülj fel mindenre!

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé döcögősen indulhat ez a nap, de meg kell találnod a megfelelő egyensúlyt. Ebben a hidegben még a lábadat sincs nagyon kedved kitenni a házból. Viszont ha egy üdítő séta közben átgondolod és megtervezed a következő napokat, akkor abszolút gördülékenyen mehet minden és még egy remek energialöketet is kapsz. Próbálj meg mindent másképp látni, és keress új utakat.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Eléggé a helyén lehetnek most az ambícióid, amit nem ártana kihasználnod. Az esti agykikapcsolás helyett lehet inkább egy magasabb szintre kellene ugranod. Egy olyan projektet indíthatsz be, amiért érdemes lesz dolgozni. Annyira jól fogsz tudni haladni vele, hogy szórakoztatni fog az egész és nem leterhelni. Ez a hétvégének, és akár a jövő hétnek is erős lökést adhat.

Rák (június 22. - július 22.)

Ma nagyon magabiztos lehetsz, de ez sajnos elmozdulhat rossz irányba. Azt hiszed mindenben neked van igazad, és nem akarsz senkit sem meghallgatni. Ha így is teszel, az egyik füleden bemegy, a másikon meg kijön az információ. Ez problémákat okozhat a közeli kapcsolataidban. Törekedj a békére és a kompromisszumokra.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Kísérletezős kedvedben vagy, ami egyáltalán nem baj. Válts szerepet, amit nyugodtan igazíthatsz a hangulatodhoz. Ha ebben tapasztalatot szerzel, akkor ez később a munkádban, és az életben is jól jöhet. Mivel szépen át tudod gondolni mi van most a fejedben, így el is tudod hagyni valamelyik rossz szokásodat. Kezdd azzal, ami nagyon idegesíti a többieket.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ma az lenne a legjobb, ha nem alkalmazkodnál erőltetetten semmihez. Hagyd, hogy alakuljon magától a nap és ne akard befolyásolni. Ha sodródsz az árral, akkor a bolygók szerint igazán jó dolgok történhetnek veled. Használd ki a szerencsédet, és igyekezz pihenni. Most nem kellene a szabadidődet az otthoni feladatokkal töltened.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

A környezeted igazi támogató mentorként tekinthet rád. Valóban vannak olyan gondok, amiket csak a te asszisztálásoddal tudtok megoldani, de azért ne szállj el magadtól. Nagyon jó utakat találhatsz a fejlődéshez, szóval igyekezz ezeket kihasználni. A közelgő hétvégén erős kapocs alakulhat ki egy közeli barátoddal. Lehet nem ártana vele megbeszélned a problémáidat.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Nagyon jól bele tudsz látni a most zajló fontosabb eseményekbe, és remek tanácsokat tudsz adni a családodnak, illetve a barátaidnak. Legyél megértő és türelmes azzal, aki nem annyira éles eszű, mint te. Biztass mindenkit, hogy rátaláljanak azokra a pozitív energiákra, amik benned már keringenek. Ezeket könnyebben át tudod adni, mint gondolnád.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Mai nap az lenne a legfontosabb, hogy ne bonyolíts túl mindent. Mindenbe akarsz vinni egy kis csavart, pedig teljesen felesleges. A maximalista éned csak gátolni fog abban, hogy rendesen fel tudj töltődni. Most a legrövidebb út az egyenes legyen, és ne hagyd, hogy elkalandozzanak a gondolataid, amikor meg akarsz oldani egy problémát.

Bak (december 22. - január 20.)

A csillagok fel tudják csigázni a fantáziádat. Jó ötleteid lehetnek, szóval ne hagyd ezeket a háttérbe szorítani. Kicsit nagyobb önbizalmad kell legyen, így nem szabad engedni, hogy mások elvegyék a kedvedet. Kicsit besavanyodott lehet a közeli környezeted, de keresd fel azokat a barátaid, akik lelket tudnak önteni beléd.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Vigyázz, mert könnyen bedőlhetsz néhány trükknek, ami rossz irányba terelheti nálad a dolgokat. Őszinteséget várnál el mindenkitől, de ezt nem mindig kapod meg, szóval résen kell lenned. Készülj fel, mert minden kicsit lassabban halad körülötted, és nem a tervek szerint alakulnak a dolgok. Most ne hagyj semmit magadra erőltetni, az új terveket ráérsz később szövögetni.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha ki tudsz adni mindent magadból, akkor érzelmes és fontos beszélgetésekbe kerülhetsz bele. Lehet egy otthoni gondot tudsz rendezni ezzel, vagy a konfliktusokat tudod elsimítani a pároddal. Fontos, hogy őszintén kommunikálj ma, mert ez előre mozdíthat mindent körülötted. Ne hagyd magad elnyomni, különben ingerült lesz a hangulatod.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás