promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – november 17: az Oroszlán végre hallgathat a belső hangjára, míg a Mérleg is hallgathat a bolygók parancsára
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Bak lehet picit agresszívabb, viszont a Halaknak nem szabad hagynia, hogy stresszbe hajszolják! Ne keseredj el, ha nem minden úgy ment, ahogyan szeretted volna. Lássuk, hogy mire buzdít a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Szeretnél elmenekülni a világ elől, de ezt nem feltétlenül teheted meg. Sok a dolgod, és készülj fel, mert lehet lesz olyan feladat, amibe beletörik a bicskád. Ez ne vegye el a kedved semmitől, mert később lesz esélyed kijavítani. Este próbálj meg pihenni. Egy kis nosztalgiázás nagyon szépen kiszakíthat a problémákból.

Bika (április 21. - május 20.)

Eléggé komoly félreértésekbe keveredhetsz, ha nem figyelsz jobban. Koncentrálj, hogy mindenkit rendesen meg tudj érteni. Lehet, nem látod most igazán az emberek igazi arcát, és nem érted, mit szeretnének valójában kifejezni. Próbálj meg a kompromisszumokra törekedni, még akkor is, ha ehhez nem sok kedved van.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Magabiztos vagy, de tökéletesen visszaszorítod az önző énedet, ami jó is így. Törekedj erre a harmóniára, mert tökéletesen működik. Ez remek alkalom lehet arra is, hogy megtervezd a jövődet. A magabiztosságod miatt akár le is fektetheted az első lépéseket. Bőséges energiákkal rendelkezel, amiket nem szabad elpazarolnod.

Rák (június 22. - július 22.)

El kell döntened, hogy a magad módján szeretnéd élni az életed, vagy annak megfelelően, amit mások mondanak neked. Nem kellene beérned a másodikkal, inkább törekedj az elsőre. Lehet az önbizalmad nincs még teljesen a helyén, de többre vagy hivatott, mint ahol most vagy. A hét lezárása előtt tisztítsd ki a fejed és törj fel.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

A mai napon nyugodtan hallgathatsz a belső hangodra, mert jók a meglátásaid. A vágyid megértése hozzásegíthet a boldogsághoz. Mi az, amit már nagyon rég nem csináltál, vagy elhanyagoltál? Gondolkozz el ezen mielőtt eljön a hétvége. Egy kis szabadság igazán jót fog tenni a lelkednek. Egy baráti beszélgetés segíthet, hogy rátalálj picit magadra.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Most megnövekedett a mentális energiád. Az új dolgok megtanulása nagyon könnyedén megy neked, és a problémák megoldását is ki kell tudnod rázni a kisujjadból. Ne habozz büszkén és hangosan kifejezni az ötleteidet. Jelenleg még az is belefér, hogy vitába szállj valakivel, mert nyertesen jöhetsz ki belőle.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Bátran használd a fantáziádat, és ne engedd, hogy bárki akadályt gördítsen az útjába. Majd a közelgő hétvége remekül sikerülhet, ha már most megtervezel mindent a fejedben. Könnyedén engedd, hogy összeálljon az összkép. Jelenleg nagy terveid vannak, és alig várod, hogy ezeket megvalósíthasd.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Lehet picivel rosszabbul tudod ma kifejezni magadat a kelleténél. Ha nem mindenki ért meg, akkor egyáltalán ne ess pánikba. Ez egy olyan nap, hogy nem vagytok szinkronban. Ügyesen járd a saját utadat, és végezz minél hamarabb a nappal. Csapatban nem tudsz annyi jól dolgozni, de önállóan nem lesz előtted semmilyen kihívás.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Ne törekedj folyamatosan a zökkenőmentes interakciókra. Túl sok energiát fogsz pazarolni önmagad cenzúrázására. Alapból el kellene érned, hogy ne sérts meg másokat. Ezt nem ártana picivel többet gyakorolnod. Az indulatok fellángolhatnak a környezetedben, de ezt okosan kell kezelned. Nem ártana már a hétvége előtt lenyugodnod, és megtalálni a lelki egyensúlyt.

Bak (december 22. - január 20.)

Sokat tervezgettél, de lehet nem úgy fognak működni a dolgok, mint ahogy az elején elképzelted. Elképzelhető, hogy a mai nap egy amolyan tűzoltás lesz. A jó hír, hogy nagyon jól tudod mit akarsz, már csak ki kell találnod miképp jutsz el oda. Most nem szabad kompromisszumokat kötnöd, inkább legyél kicsivel agresszívabb.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Ha hagyod, hogy mások olyan irányba tereljék a dolgokat, amiben nem tudod feltalálni magadat, akkor megbánod. Legyél picit rámenősebb egész nap, hogy biztonságosabb terepen tudj maradni. Ez is kell, hogy gördülékeny tudj haladni és sikeresen zárd az évet. A hétvégéig ne gondolkozz kimozduláson, inkább töltődj fel a meleg szobában.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha úgy érzed, hogy mostanában túl sok terhet pakolnak rád, az azért van, mert nem küzdesz eléggé ellenük. Jobban ki kell állnod magadért, mert ebben visszaszorultál kicsit. Mutasd meg az embereknek, hogy te diktálod a feltételeket és a tempót is. A nagyobb felelősség és az önállóság jó dolog, de nem szabad, hogy emiatt stresszbe hajszold magad.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás