promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marics Petiék óriási ajándékot adtak Gáspár Győzőéknek, már ezért megérte végigszenvedniük az Ázsia Expresszt
Borítókép:  TV2 (screenshot/Ázsia Expressz)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Véget ért az egyik legszórakoztatóbb és egyben legszélsőségesebb párosnak a játéka a TV2 műsorában.

Győzike elmúlt hónapjai kicsit olyannak tűnnek, mintha egy nagy hullámvasúton ülne és nem nagyon tudná az érzelmeit kontrollálni. Ahogy most rakosgatom össze a fejemben az elmúlt időszak sajtómegjelenéseit, az az érzésem támadt, hogy még mindig egy jól irányított PR-hajóban ül a showman, ami az elejétől a végéig tökéletes precizitással van felépítve.

Az Indexen futó interjúval kezdődött, amikor is arról kezdett el beszélni a Gáspár család feje, hogy már nemcsak Győzike szeretne lenni az emberek szemében, hanem Gáspár Győző: nem egy bugyuta cigányfiú, aki szórakoztató, hanem az a személy, akinek igenis van értelem a fejében és komoly dolgokkal is képes foglalkozni. A beszélgetésről mi is írtunk:

Utána, vagy ezzel picit párhuzamosan arról futottak a szalagcímek, hogy Gáspár Bea megunta, nem bírja tovább és el akarnak válni egymástól: ezért is mentek az Ázsiai Expresszbe lényegében, hogy megnézzék, mennyire menthető még a kapcsolatuk. Ismerős szituáció, nem igaz? A Nyerő Páros évadaiban mindig volt egy pár, aki a kapcsolatuk megmentéséért vállalta el az adott műsort: például Csuti és Kulcsár Edina, vagy Lofti Begi és felesége, Réka.

Vajon miért van az az érzésem, hogy a celebházaspárok gondolkodás nélkül választják a különféle showműsorokat a kapcsolatuk megmentésére, mint mondjuk azt, hogy elmenjenek párterápiára? 

Bár Begiék nem csak a műsorban látták a megoldást, hanem pontosan tudták, hogy ahhoz, hogy valami újra működjön, nekik is elég erősen tenniük kell érte. Visszatérve Győzikéhez: az egész Ázsiai Expressz „karrierjük" tele volt drámával, idegösszeomlással, veszekedésekkel, és nem, nem egymással, hanem általában az énekes és showman balhézott a többi játékossal.

S amikor már látszólag mindenki a lehető legrosszabb véleményen volt Győzikéről - Gelencsér Tímea mondjuk a mai napig -, akkor mintha a sors küldte volna Marics Petit és Valkusz Milánt: felajánlották, hogy felhagyják a játékot azért, hogy Beáéknak lehetősége legyen szépen lezárni a többi celebjátékossal a kapcsolatot. Most, hogy a minap a Gáspár család esett ki, úgy tűnt, végül sikerült nekik rendezni a kapcsolataikat.

„Tényleg mindent köszönünk, és nem csak azt, hogy rájöttünk arra tulajdonképpen, hogy egymás nélkül élni fölösleges már az elkövetkezendő éveinkben. Hanem, hogy minden úgy jó, ahogy most van és kimaxoltuk szerintem azt, hogy..."

- szólalt meg könnyezve Bea a kiesésnél, és itt Győzike is őszintén, nyugodtan és meghatottan folytatta, hogy kimaxolták azt, hogy visszakapta a feleségét. Majd olyannal folytatta a monológját, amin mindenki meghatódott körülöttük:

„Egy orchideát hoztam magammal és egy nagy rózsacsokrot viszek haza: itt van ő, aki újra az enyém. Itt a fődíjam, akivel szeretnék halálom órájáig együtt lenni. Nagy hálával tartozunk mindenkinek. Olyan fődíjat viszek haza, akit majdnem elveszítettem."

Egymás szavába vágtak, de ez a jóérzésű egymás szavába vágás: míg Győzike elmondta az övét, Bea kontrázott, hogy „és remélem, ezek után már nem válunk el Nóri, nagyon remélem, hogy már nem válunk egymástól", addig a showman ölelte közben őt.

„Ha ezt túléltétek, akkor bármit túlfogtok,"

- mosolygott Ördög Nóri rájuk. Egyébként Győző nem csak a feleségének mondott ilyen szépeket, hanem mindenki mástól is bocsánatot kért a viselkedéséért.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás