promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Crystal Nails alapítója több mint egymilliárdot érő lakásban él a Gellért-hegyen
Borítókép:  RTL (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az egyik leggazdagabb magyar üzletember beengedte a kamerákat a budai otthonába.

Hajlamosak vagyunk arra, hogy valakit a felszínről ítéljünk meg: milyen házban él, milyen autója van, kivel van egy kapcsolatban vagy házasságban, hova utazik és mennyire figyel az outfitjeire. A mai világban már a közösségi média platformon is jelentős hangsúly van: hogyan kezeli az Instagram oldalát, és miért pont úgy, ahogy. Mintha a felszínes kérdések mindig erősebbek lennének az elméletnél - annál, hogy honnan indult az adott illető, hogy mennyi munka áll mögötte ahhoz, hogy ott legyen, ahol éppen van vagy éppen mik is húzodnak meg a tettek mögött.

Néha olybá' tűnik, - és most hegyezzük ki a magyar társadalomra -, hogy a pénz beszél, kutya ugat effektus müködik. Valahogy mindenki gazdag szeretne lenni, vágyakozunk a Dagobert bácsi életre, amikor körülbelül dollármilliókba fürdünk, közben pedig e vágyunkat és álmainkat képesek vagyunk letagadni a valóvilág előtt: jól jönne a pénz, jó ha van, de hogy ki is mutassuk, ha van vagy nincs, az már nem pálya. A feministák felszólalnak amiatt, hogy egy adott munkapozícióban a férfiak jóval többet keresnek a nőknél, és hol marad az egyenjogúság,

harcolunk a nők és férfiak egyenlőségéért, de közben lenézzük azokat, akik jobb helyen állnak, mint az adott pillanatban mi. Lenézéssel nem lehet világot megváltani.

A 36.-ik helyen álló leggazdagabb magyar üzletember a minap engedte be a kamerákat a Gellért-hegyre nyíló kilátással rendelkező luxus otthonába. Jákob Zoltán a Crystal Nails alapítója, a weboldal pedig évek óta hirdeti, hogy a legkimagaslóbb csúcsminőségű műköröm alapanyagokkal dolgozik. Sorra indítanak már műkörömépítő tanfolyamokat, és több ezer lány végezte már el, hogy utána a szakmában dolgozhasson: az üzletember a Mokkában beszélt arról, hogy az OKJ tanfolyam utódjáról mit is kell tudni, mennyibe kerül, mit adnak a jelentkezőknek sőt, azt is elmesélte, hogy neki is van műkörmös végzettsége.

Az Elite Körmösakadémia új tanfolyamát hirdeti igazából, ami a Manikűrös és Körömdizájner nevet viseli. Még 2022-ben egy interjúban mesélt a karrierjének kezdetéről, miszerint a körmökkel úgy találkozott, hogy észrevette, kialakult egy piaci rés, amit akkoriban még senki nem tömött be, de azt is tudta,

ahhoz, hogy bele tudjon érezni a körmös lányok helyzetébe férfi fejjel, el kellett végeznie egy OKJ-s műköröm tanfolyamot. Ott ült a padban, csinálta a körmöket és mindenből ötösre vizsgázott.

Attól, hogy végül a szépség-, és a körömiparban épített fel egy hatalmas birodalmat és közel 43 milliárd forint a frissen becsült vagyona, Jákob Zoltán eredeti végzettsége építészmérnök. Mégis egy jó kis marketing mindig jól jön úgy tűnik, mert most a Mokkával tett kivételt és beengedte őket a budai otthonába, ahonnan

észvesztő és csodálatos kilátás nyílik a Gellért-hegyre. A több mint egymilliárdot érő, 200 négyzetméteres penthouse-ban egyedileg tervezett bútorok, fitneszsarok és a teraszon egy jakuzzi is található. A garázsban pedig több luxusautó is parkol.

Már 2022 nyáron az RTL-t is beengedte, és akkor olyanokat mondott közben, hogy

„Ezt a lakást azért választottam két évvel ezelőtt, mert a fények minden irányból jönnek."

A luxuskörülményeiről a kanapéján ülve beszélt, és a világ legtermészetesebb dolgaként közölte, hogy ő mindig törekszik arra, hogy minden hónapban legyen ideje 8-10 napokat utazgatni,

„Mentem Seychelles-re Maldívra, Mauritiusra, Bahamákra, Hawaii-ra, bejártam minden olyan helyet, amit lehetett. Pont ezért nem veszek olyan drága luxus dolgokat, mint magánrepülő, jacht, mert mindenhol tudok bérelni és mindenhol kihasználom a helyi adottságokat."

Ha ő a már harminchatodik leggazdagabb magyar ember, akkor belegondolunk, milyen életkörülmények között élhet az első helyen álló Mészáros Lőrinc potom 480 milliárd forintos vagyonával? Az összeállított listát egyébként a Portfolio állította össze még 2022 májusában.

Jákob Zoltán már nem akar senkinek megfelelni:

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás