promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Pelenkázóban orgiáztak a tinédzserek, mikor egy anyuka benyitott a kétéves kislányával
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nnyomozást indított a rendőrség, miután egy sokkos állapotban levő édesanya bevitte kisgyermekét egy Westfield bevásárlóközpont öltözőjébe, hogy aztán egy „furcsa tiniorgiára” bukkanjon teljesen véletlenül.

Az ausztrál Ashton Grohn a kétéves kislánya pelenkáját szerette volna kicsérlni a North Lakes bevásárlóközpontban, amely Brisbane-től északra található, amikor azzal kellett szembesülnie, hogy négy tinédzser éppen élvezte egymás testének örömeit egy padon.

Éppenséggel a fiatalok sem voltak elragadtatva attól, hogy társaságot kaptak, szóval sűrű káromkodások közepette bementek egy fülkébe, amit a szoptatós anyáknak alakítottak ki. Nem mintha szükség lett volna rá, ugyanis Grohn azonnal elhagyta a szobát a kislányával együtt.

„Nem éreztem magam biztonságban ahhoz, hogy bármit is mondjak nekik, mert ők négyen voltak, én meg csak a kislányommal”

- részletezte az esetet az anyuka a Daily Mail-nek, aki értesítette a bevásárlóközpont személyzetét a bizarr esetről, ők azonban állítólag csak nevetgéltek, és érdemi intézkedés nem történt. A nőt annyira meghökkentette az eset, hogy a rendőrségen is feljelentést tett, ahol természetesen sokkal komolyabban vették az ügyet.

„Többet garantáltan nem nyitok be ilyen helyre kíséret nélkül”

- tette hozzá Ashton Grohn.

„A nyomozás folyamatban van, miután november 6-án, vasárnap, egy North Lakes-i bevásárlóközpontban nem megfelelő magatartást követtek el egy szülői létesítményben”

- mondta a rendőrségi szóvivő. A rendőrség a bevásárlóközpont vezetőségével és biztonsági csapataival együttműködve további vizsgálatokat folytat a bejelentéssel kapcsolatban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás