promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
50 földönkívüli-észlelés, halott állatok: egy vérfagyasztó völgy, ahová kevesen merik betenni a lábukat
Borítókép:  YouTube.com/JamesBurkett (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kevés olyan kísérteties és hátborzongató hely található a bolygón, mint a kolorádói San Luis-völgy. Az évek során rengeteg megmagyarázhatatlan jelenséget tapasztaltak a területen, amely Új-Mexikó északi részére is átnyúlik. 

Mindenkinek megvan az egyéni véleménye arról, hogy hisz-e a földönkívüliekben, vagy a természetfelettiben. A San Luis-völgy környékén lakók hozzáállása azonban merőben eltér a szokványostól, hiszen számos kísérteties esettel kellett szembenézniük az utóbbi évtizedekben. A legmagasabban fekvő alpesi völgy környékén számos paranormális jelenséget észleltek, mint például állítólagos földönkívülieket, rejtélyes portálokat, de még állatok különös haláleseteit is.

2019-ben két vadász számolt be arról a hatóságoknak, hogy abnormálisan magas, csuklyás lényeket vettek észre. És ez még nem minden, egy 15-20 méter magas szerkezetet is hoztak magukkal a lények. Ezt követően mások is láttak kísérteties fénycsóvákat, illetve földönkívüli űrhajókat is a területen. Mint minden hasonló esetben, felmerül a szenzációhajhászás és az unatkozó lakosok kérdése is, de vizsgáljuk meg azért a többi kísérteties beszámolót is.

A San Luis-völgyet 1967-ben egy Snippy nevezetű ló tette híressé egyébként, amikor is az életének teljében lévő állat holttestét megtalálták a völgyben. Snippy holttestén rémisztó sebek, súlyos sérülések látszódtak, emellett valamiféle furcsa, idegen kemikália, vegyszer szagát is érezni lehetett a környéken. 

Ezután több elhunyt állatot is találtak a területen, súlyos sebekkel, magyarázat nélkül. Ami az igazán hátborzongató része a történetnek, hogy vért, vagy vércseppeket sosem találtak az elpuszult jószágok mellett. A helyiek úgy vélték, földönkívüliek állhatnak emögött is, egy környéki lakos nem kevesebb, mint ötven UFO-észlelésről számolt már be a völgyben. Bármi is álljon a rejtélyes eseménysorozatok mögött, megoldása azóta sincs a nem mindennapi ügynek, és a San Luis-völgy továbbra sem lesz az amerikaiak elsőszámú nyaralási célpontja. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás