promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ilyet sem láttál még: pornószínésznőt perel a Dior luxusmárka, mert félti a jó hírnevét
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A pornósztár, Gigi Dior – akit a dögös menyecskés felnőttfilmekből ismerhet a nagyérdemű internetes pornót fogyasztó társadalom – tavaly levédette művésznevét, azonban ez nem mindenkinek tetszik, főleg nem a luxusmárkának. 

A  francia divatház, a Christian Dior Couture most jogi keresetet nyújtott be a védjegy visszavonását kérve, mondván, hogy ez kárt okoz a vállalkozásuknak.

„Ez nevetséges, a nevemnek semmi köze a couture-hez, és – ami a vicces – hogy általában egyáltalán nem viselek ruhát”

– mondta Gigi a Page Six-nek reagálva. A 40 éves felnőttfilm-színésznő tavaly akarta levédetni a Gigi Dior művésznevet, amelyet 2022. szeptember 20-án hagytak jóvá. A nevet a weboldalán, OnlyFans-fiókjában, webkamerás munkájában és az összes közösségimédia-fiókjában használja.

Azonban a párizsi székhelyű Christian Dior Divatház a beadványban kissé belerondított a képbe.

A divatház kifejti, hogy miért tiltakozik Gigi védjegye ellen, ideértve a következőket:

„Az összetéveszthetőség, az elmosódás általi hígítás és az elhomályosítással való hígítás”

– fogalmaznak a beadványban. Gigi eddig hét pornófilmben szerepelt, valamint számos online videóban, köztük a Horny Hiking című felnőttfilmben.

„Szórakoztatási és modellkedési célokra védjegyet kértem a művésznevemre, bizonyítanom kellett, hogy mire használom a nevet. A kérésemet jóváhagyták”

– mondta korábban a nő. Most arról beszélt, ha elveszíti a nevet, új márkát kell építenie egy új név köré. Az egykori New York-i modell és színésznő, aki egyébként négy 12 év alatti gyermeket nevel, azt mondta:

„Ha elveszítem a nevem, egy márkát építettem e név köré, ez lett én és a hírnevem, szóval ez nagyon lesújtó. Arra gondolni, hogy lehet, hogy a nulláról kell kezdenem, és mindent át kell neveznem.”

Hozzáfűzte:

„Le vagyok döbbenve, ez nevetséges".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás