promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Válassz a 3 kártya közül és kiderül: váratlan helyről érkezik az üzenet? – napi jóslás
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A cigánykártya megmutatja, mi vár rád a nap folyamán. Koncentrálj a kérdésre, amire választ vársz! Válaszd ki a három kártya közül azt, amelyiket a legerősebbnek érzed, majd olvasd el a kártyához tartozó jelentést.

Kép: Promotions.hu

Választottál? Akkor lássuk, mit rejt a kártyalapod!

Kép: Promotions.hu

1. kártya jelentése:

Üzenet: Nagy változást hozó üzenetet kapsz, amire egyáltalán nem számítottál. Fontos, hogy ügyesen használd a megszerzett információt, mert végre megoldást találhatsz a mostani problémádra. A lap jelezhet költözést, utazást, de azt is mutatja, hogy nem szabad leállni: tenni kell azért, hogy jól alakuljanak a dolgok. A kártya szerint a mai napon nyugodtan aláírhatsz egy fontos szerződést.

2. kártya jelentése:

Szerelem: Erősen kötődsz valakihez, aki viszont szeret téged és akire minden körülmények között számíthatsz. Érdemes vállalni a kapcsolatot, ha eddig nem tetted meg; akkor is, ha látszólag nehézségekkel jár, mert egy rossz kapcsolatból kell kilépni a kedvéért. Ha már megtaláltad az igazit, fontos, hogy vigyázz rá, mert a húzós hétköznapok a legnagyobb szerelmet is kikezdhetik. Munkahelyi kérdésnél azt mutatja a lap, hogy jó helyen vagy, most nem érdemes más állás után nézni. Pénzügyekben komoly változásokra lehet számítani.

3. kártya jelentése:

Szerelmes nő: Végre megtalálod az igazit, akire mindig is vártál! Boldog és szenvedélyes kapcsolat kezdődik egy olyan emberrel, akivel nagyon jól működik a kémia. Női kérdezőnél a kártya azt is mutatja, hogy a kérdéses helyzetben a megoldás kulcsa a te kezedben van. Összességében harmonikus, kiegyensúlyozott időszak vár rád.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás