promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Olcsót és gyorsat ennél fizetés előtt? Semmi gond, az összes akciót összeszedtük
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Előfordul, hogy fizetésnap előtt kissé jobban oda kell figyelni a pénzköltési szokásainkra, sőt, olykor elég kemény lemondásra van szükség, ezért összegyűjtöttük a csütörtöktől érvényes akciókat.

Nem kell azonban, hogy olyan legyen a hét, mintha egy rémálom kellős közepén lennénk. Verejték nélkül is kihúzhatjuk a fizetésig, csak egy kis tervezés szükséges. Éppen ezért, a nehezebb időszakokban érdemes átböngészni a reklámújságokat, és olykor tollat vagy ceruzát ragadni, elvégezni a kemény munkát, válogatni és karikázgatni.

A Promotions tehát ebből a kevésbé jeles alkalomból szerény gyűjtést készített az akciós újságok ajánlataiból, hogy neked már ne kelljen. Az egyszerűség kedvéért ABC-sorrendben haladunk, tehát alább azAldikiemelkedő ajánlataiból szemezgetünk, itt 3-án, azaz csütörtökön indul az akciós időszak. 

Az egészség és a jó emésztés jegyében érdemes kiemelni, hogy csütörtöktől a banán kilója 669 forint helyett 449 forintba fog kerülni, és ha már édesség - igaz, kevésbé egészséges -, a címlapon hirdetik, hogy a citromízű és a kakaós krémmel töltött ostya most egy hétig 249 forint lesz. Persze a húsimádók sem kell, hogy koplaljanak, ugyanis a friss füstölt csülök kilója 1499 forintba fog majd kerülni. Sörből is lesz olcsó, ha marad apró egy kis dőzsölésre, a Sixtusbrau márkájú dobozos világos sör darabja 189 forintba kerül majd csütörtöktől. 

A gyümölcsök közül érdemes még kiemelni a Red Chief almát, amelynek kilója 599 forint helyett egy hétig 349 forint lesz, míg az akciós sárgarépa 269, a petrezselyemgyökér pedig 999 forint lesz - mindkettő kilónként, értelemszerűen. Egy kis csirkefarháttal kiváló hóvégi levest főzhetünk a spórolás jegyében. Ha mégis egy kicsit több húsra fájna a fogad, vehetsz sertéstarját is, kilóját 2399 forintért. Aki a szárazabb húsokat szereti sem kell, hogy csalódjon, a pulykamell kilója 2499 forint lesz egy hétig az üzletláncban. 

[[ckk1]]

A Lidl-nél is 3-án kezdődik az akció, itt a címlapon a 125 grammos áfonyát hirdetik 499 forintért, a Pilos Camambert sajt - ami egyébként elég jól passzol hozzá - 329 forint lesz, ezektől pedig az afrikai harcsafilé sem teljesen idegen, amelyet 2299 forintról 1799-ra áraztak le. Kissé szenzációs, hogy a tízkilós hálós krumpli 2690 forintba kerül, így, ha van hol tárolni, érdemes lehet elgondolkodni rajta, tekitnve, hogy a krumpli kilójának ára nagyjából 600 forint környékén mozog. Tehéntúróért is inkább ide érdemes menni, a 250 grammos kiszerelés ugyanis 399 forintba fog kerülni. 

Itt is adnak húst egyébként, a friss csirke alsó-és felsőcomb mix 1059 forintba kerül majd, a Gazda Szívsonkának kilója pedig 3699 forint lesz. Jó üzlet lehet ezekhez egy kis zöldséget párolni vajon, már cska azért is, mert a Freshona Serpenyős Fagyasztott Zöldségmix 649 forintba kerül. Azoknak sem kell nagyon aggódni, akik igyekeznek egészségesen élni, ugyanis a sajátmárkás rizs-, mandula-, vagy kókuszital 399 forint lesz csütörtöktől. 

A Pennybe is érdemes olykor betérni, itt például jól járhatnak a macskatartók, ugyanis a konzerves macskaeledel 169 forint lesz, de itt is kínálnak olcsó sört 169 forintért - szintén csütörtöktől. A sertészsír is a fő ajánlatok között szerepel - ha nem szeretsz étolajjal főzni, vagy ketogén diétán vagy éppen -, 257 forintért adnak belőle 200 grammot. Itt relatíve olcsó lesz a fehér csiperke gomba is, ugyanis fél kilót 499 forintért kínálnak, a Jonagold alma kilója pedig 299 forint lesz.

Lehet itt majd venni sertéslapockát 1119 forintért, és két kiló krumplit 649 forintért, ezekből már gyorsan össze lehet dobni egy gyors brassóit is. Ha csak csipegetnél valami szénhidrátmenteset, a mini hotdog virsli - 500 grammos kiszerelésben - 899 forint lesz. 

Ha van Myspar kuponod, rövid időre visszatérhetsz a gyerekkorodba, mert a 450 grammos kiszerelésű Frosta halrudak csomagonként 1499 forintba kerül csütörtöktől, de ha még gyorsabbra vágysz, leárazták a Dr. Oetker pizzáját 899 forintra. És ha már tészta, a Gyermelyi Vita Pasta - amennyiben egyszerre kettőt vásárolsz a megadott termékekből - durumtészta csomagja 499 forintba kerül.

Ha készülsz a Márton-napi libalakomára, benézhetsz egy Intersparba is, mert a pecsenyelibacomb kilója 5539 forint lesz, míg a csomagolt hízott libamájszelet - 120 gramm - 2499 forintba kerül majd. Leárazták a lilakáposztát is - ha már lúd, legyen kövér alapon - ennek kilóját 299 forintért adják. 

Ha ezt most kihagynád, semmi gond, a négydarabos Twist tonhalkonzerv-csomag 1489 forint lesz. 

Ráfordult a hóvégére a Tesco is, ők szintén a banánt reklámozzák címlapon, kilóját 389 forintért. A sertéscombot bomba árral hirdetik, kilóját 1479 forintért. Két kiló krumpli - akár az előbbihez köretnek - 649 forint lesz, a 250 grammos koktélparadicsom pedig 399 forintba kerül majd. A friss magyar egész libát 3199 forintért adják, míg a pecsenye kacsacombot 2799-ért. Ha nem vagy oda a szárnyasokért, a sertésoldalas 1999 forint lesz csütörtöktől. 

Nos, a reklámújságok alapján úgy tűnik, lesz miből élni fizetésig. Aztán minden kezdődhet elölről. A Promotions akkor is segít majd, hogy jó ajánlatokra találj.

 

 

 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás