promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 31: a szingli Mérleg rátalálhat az igazira, a Bikának pedig itt az ideje elengedni néhány dolgot
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Ikrek meglehetősen kínos szituációba kerülhet, míg a Szűznek vissza kell fognia a felesleges költekezést. Csak akkor dőlj hátra a hosszú hétvégén, ha mindent higgadtan meg tudtál oldani. Nézzük, hogy miben segít ma a napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha forrong benned a tudásvágy, akkor ez egy megfelelő időszak, hogy kamatoztasd. Még a környezeted is ösztönözni fog ebben, szóval nyugodtan oszd meg velük, hogy mik a terveid. A motiváló szavak ráadásul a közérzetednek is jót fognak tenni. A kreativitásod a csúcson lehet, szóval ne szorítsd háttérbe.

Bika (április 21. - május 20.)

Vannak olyan célok, amiket képtelenség elérni, így meg kell tanulnod elengedni őket. Értékes energiákat pazarolsz vele, amiket másra is fordíthatnál. Kemény időszak következik, ezért is fontos, hogy arra koncentrálj, ami valóban fontos. Este próbálj meg picit kiszakadni a kedvenc hobbiddal, hogy újult erővel vághass bele mindenbe, ha vége a hosszú hétvégének.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Ma lehet valamilyen kínos helyzetbe kerülsz, de meg fogod kapni a jó ismerőseidtől a támogatást, hogy ki tudj evickélni belőle. Itt az is ki fog derülni, hogy ki van igazán melletted. A hét közepe előtt ne vágj bele semmilyen komolyabb projektbe, mert nem fogsz tudni a végére érni. Fokozottan szükséged van a pihenésre, szóval erre törekedj.

Rák (június 22. - július 22.)

Remekül tudsz kommunikálni, és jól is haladsz, de ne mindent magadért tegyél. Az önzőséged előkerülhet a hosszú hétvége további részében, és megpróbálhatod befolyásolni mások érzelmeit. Ezt észre fogják venni, és eléggé megharagudhatnak rád. Tedd rendbe a hangulatodat, mert arra az énedre van szükség, akiben mindenki megbízik.  

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Hála égnek rendben mennek a dolgaid, de mások nem lehetnek ilyen szerencsések a környezetedben. Tudomásul kell venned, hogy nem mindenkinek lehet olyan felhőtlen kedve, mint amilyen neked van. Ne próbálj rájuk erőltetni semmit, hanem inkább legyél együttérző, és ha teheted, akkor segíts.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

A közelmúltban kicsit elszaladt veled a ló költekezés terén? Fogd vissza magad, mert valamilyen váratlan kiadás gördülhet eléd. Ha nem vigyáztál eléggé a pénzre, akkor még az is előfordulhat, hogy kölcsön kell kérned valakitől. Nem muszáj drasztikusan változtatni a költekezési szokásaidon, de arra figyelj, hogy mindig legyen tartalékod.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Ne legyél önző, és ne helyezd magadat mindenki más elé. Ennek az lehet a vége, hogy az igaz barátok is hátat fognak fordítani neked. Ha szingli vagy, akkor ez egy kedvező időszak. Nagyszerű alkalom mutatkozik, hogy megtaláld azt a bizonyos nagy Őt. Ne félj felregisztrálni egy társkeresőre, hogy ha úgy érzed, most a környezetedben nincsen megfelelő partner.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ma igazán nagyra értékelheti a környezeted a véleményedet. Jók a meglátásaid, szóval ne tarts semmit se magadban. Ha tiszta, kritikus szemmel nézel az emberekre, akkor később még meg is fogják köszönni, hogy megvilágosítottad őket valamiben. Ne dobd a sarokba az új állásfoglalásaidat, mert akkor az igazság el fog süllyedni a mélyben.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egyre nagyobb az önbizalmad az utóbbi hónapokban, pedig sokszor érzed azt, hogy picit elkeseredett vagy legbelül. Igyekezz mindenben meglátni a pozitívumot. Tudatában vagy az erősségeidnek, és jól is tudod őket használni. Az emberek azt hiszik ismernek, de most sok mindenben meglepetést fogsz okozni nekik.

Bak (december 22. - január 20.)

Ha segítségre van szükséged az önfegyelem fejlesztéséhez, akkor csak a tükörbe kell nézned. Senki sem tud jelenleg nagyobb hatást gyakorolni rád, mint te magad. Ne keress külsős válaszokat a belsős kérdéseidre. Arra kell összpontosítanod, hogy megtaláld a hibákat magadban és kis lépésekben fejlődj.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Lehet sok a dolgod még a hosszú hétvége maradékában, de ha gyilkos tempót diktálsz, akkor az nem fog segíteni semmiben. Kapkodni fogsz, ami nálad csak sorra szüli a hibákat. Vegyél mély levegőt, nyugodj meg, és oszd be a feladataidat. Nem baj, ha kicsivel tovább tart, viszont így nem fogod összeomlasztani a napodat. Csökkenteni kell a nyomást az életedben.

Halak (február 20. - március 20.)

Hamarosan feltűnhet valaki a színen, akiről már régóta nem hallottál semmit. Nagyobb rá a lehetőség, hogy nem személyesen keres fel, hanem interneten ír rád. Valószínű, hogy valamit akar tőled, szóval megint csak ezekre a pillanatokra kellesz neki. Mögé kellene látni mit akar, és nemet mondani mindenre, aztán megszakítani a kapcsolatot.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás