promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Napi csillagjóslás – október 30: az Ikrek jobban teszi, ha a sarokba dobja az okostelefonját, a Skorpió pedig nagyon rosszul járhat, ha elkezd pletykálkodni
Borítókép:  Profimedia
Élet
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Oroszlánnak jót tenne, ha picit többet mozogna a hosszú hétvégén, a Nyilas életébe azonban egy váratlan esemény okozhat felfordulást. Nem minden csillagjegy fog tudni felhőtlenül pihenni, mert gondok nyomják a vállát. Lássuk, hogy miben segít neked a mai napi horoszkóp!

Kos (március 21. - április 20.)

Ha ezen a napon dolgoznod kell, akkor az nagyon el tudja venni a kedvedet mindentől. Próbáld meg minél hamarabb letudni a kihívásokat, mert pihenésre lenne szükséged. Továbbra is számíthatsz mindenben a családod és barátaid támogatására. Ha kell, akkor használd őket támasznak nyugodtan. Jelenleg semmiben se helyezd háttérbe a jóindulatodat.

Bika (április 21. - május 20.)

Tudod ez az a nap, amikor nem kellene vitába szállnod senkivel. Tanuld meg elengedni a dolgokat, mert egy idő minden az agyadra mehet. Élvezed a kihívásokat, de nem ártana olykor behúznod a kéziféket. Legyen ez egy olyan nap, amikor engeded távozni magadból a negatív energiákat. A saját érdekedben vegyél ki egy kis szabadságot majd, ha nem elég a hosszú hétvége, még ha nem is tart sokáig.

Ikrek (május 21. - június 21.)

Most nem ártana hátradőlnöd ezen a hosszú hétvégén. Ha nincsen semmi halaszthatatlan, akkor hagyd, hogy a világ többi része foglalkozzon a problémákkal. Lehet még a híreket sem kellene elolvasnod. Próbáld hanyagolni az okostelefont, és foglalkozz a kedvenc hobbiddal. Nagyon feltölthet, ha időt tudsz tölteni a családoddal, barátaiddal.

Rák (június 22. - július 22.)

Kedvezően állnak a csillagok a számodra, szóval ez alkalmas arra, hogy pozitív döntéseket tudj meghozni. Ez lehet a karrieredben, vagy a magánéletedben is. Szerencsés napod van, szóval ne a múltba menekülj, hanem kezdj el foglalkozni a jövővel. Ne vállalj be túl sok feladatot, mert az el fogja vonni a figyelmed.

Oroszlán (július 23. - augusztus 23.)

Nem most vagy abban a hangulatban, hogy vitába szállj az emberekkel, így próbáld meg ezeket elkerülni. Ha nem hagyod magad provokálni, akkor elkerülsz egy csomó kellemetlen szituációt. Elég sokat lazsáltál mostanság, itt az ideje, hogy újra formába lendülj. Sportolj egy kicsit a hosszú hétvégén! Meglátod, az aktív pihenés nagyon jól fel tud tölteni.

Szűz (augusztus 24. - szeptember 23.)

Ha depressziós vagy, akkor ne félj, hamarosan felváltja a remek hangulat. Feszültség van benned a hosszú hétvégén előtt, de ne aggódj, mert a végén mindig minden a helyére kerül. Próbáld meg olyan dolgokkal eltölteni a napot, amit már rég ki akartál próbálni otthon, már csak azért is, hogy ne veszítsd el a pozitív energiáidat, amikorra szükség lesz rájuk.

Mérleg (szeptember 24. - október 23.)

Jó hírek állnak a küszöbön, amik hatással lesznek a hangulatodra. Ideje volt már, nem? Ettől függetlenül ne éld bele magad semmibe, állj két lábbal a földön. Olyan izgalmas élmények várhatnak rád, amikre garantáltan emlékezni fogsz a jövőben. Készülj fel a mosolyra! A mai napodat végig úgy töltsd, hogy csak a pozitív dolgokat veszed észre.

Skorpió (október 24. - november 22.)

Ne pletykálkodj, mert nagyon visszafelé sülhet el. Ha óvatos vagy, akkor elkerülheted az ebből adódó problémákat. Ettől függetlenül állj ki a saját véleményed mellett és ne alázkodj meg senki előtt. Hidd el az őszinteség mindig fontosabb, mint az álszentség. Ne rágódj sokat a saját érzéseiden, mert most depresszióba taszíthatnak.

Nyilas (november 23. - december 21.)

Egy váratlan eseményt kavarhat be az életedbe. Azonban mentálisan és lelkileg annyira egyensúlyban vagy, hogy hamar túl fogsz rajta lendülni. Minden pozitív energiádat szedd össze, és vetítsd ezt ki a munkádra, és a környezetedre is. Most te vagy a lelki vezető, aki motiválni tud másokat. Az estéd töltsd egy kis felkészüléssel, meditálással, vagy csak szimpla pihenéssel.

Bak (december 22. - január 20.)

Most jót tehet neked egy kis nosztalgia. Kutasd fel valamelyik régi kedvenc mesédet, filmedet, vagy akár játékodat. Ez nagyban segíthet, hogy ne menjen agyadra a hosszú hétvége utáni hajtás és időszak. Az új ötletekkel ne foglalkozz, a csillagok nem úgy befolyásolják a hangulatodat, hogy meg tudd ezeket valósítani. Ennek is el fog jönni az ideje.

Vízöntő (január 21. - február 19.)

Sok a probléma körülötted, és elkezdesz mindent a háttérbe szorítani. Az első persze a megoldás legyen, de utána szánj időt a barátaidra, és a párodra is. Töltődj fel, mert a stressz nagyon az agyadra fog menni. Gondold végig mi az, amit már rég meg akartál csinálni, és tedd meg! A hosszú hétvégén a nagy lendület új ajtókat nyithat ki előtted.

Halak (február 20. - március 20.)

Ha problémád van a pároddal, akkor azt érdemes minél hamarabb megbeszélnetek. Figyelj oda rá, mert lehet zavarja valami, amit nem akar elmondani neked. Most tündökölsz, így segíts annak az embernek, aki erre rászorul. Meglátod, viszonozni fogja majd. Ne pörögd túl magad, hanem igyekezz kikapcsolni az agyadat estére.

Ne feledd, a horoszkóp a jóslataival csak útmutatást add a csillagjegyednek, a döntés mindig a te kezedben van!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás